Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czarnulka z miła checia na spotkanko ale nie sobota mam gosci :-(((((
Ty jestes ten rocznik co ja 1981????
zadroszcze Tobie tych 3 kg a masz jakis sprawdzony sposob na szybkie zbicie kilku kilo????????????????
No i ja tez jestem rocznik 81 ;-) A kg zbiłam w sprawdzony sposób,ale dzisiaj było o nim bardzo głosno w tv.A wiec jak co to ci opowiem na spotkanku :-) albo pisz do mnie na gg 7956765
Ale chyba muszę jej to ograniczyć bo przez to że teraz często jej pozwalam to ciągle chciałaby być w tej pozycji.
przydałyby się im wzajemne korki
Też mamy takie puzzle ale chyba mniejsze, Karolcia też je rozbraja i uwielbia gryźć
powyjmowałam z nich te najmniejsze elementy wiadomo czemu
A te zębalki Piotrek ma zarąbiste

ja na pokarm piłam herbatę z Hippa, i spróbowałam piwo KARMI (sikało jak z sikawki strażackiej)
POWODZENIA. Napewno pokarmu jest tyle ile potrzeba:-)
będzie dobrze!!
kichaj sprzątanie nie zając nie ucieknie, siadaj i pisz więcej postów z zajefajnymi gifami
tylko śniegu brakuje:-(
i dawaj zmuszały Kubusia do płaczu mówiąc do niego płacz Kubusiu płacz. W tym momencie mi chciało sie i śmiać i płakać:-(

Nawet nie żartuj.

Myślę, że juz niedługo będzie raczkować.