Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale zescie sie rozpisaly! Fajnie! Ja tex do dr Sandeckiego chodze. Slyszalam o tej podwyzce ale ja poki co w szpitalu dalej wiec usg mam tu moim zdaniem spora podwyzka jak ba jeden raz i owszem swietny lekarz ale jak wszystko ok to wizyta trea doslownie 10min, nie ma usg 3d, lazienka poza gabinetem.
ja na zaciszu mieszkam a teraz w szpitalu:/ makabra ale boje sie wyjsc na wlasnr zadanie. A ordynator nie pusci mnie. Nikomu tego nie zyczy!
Beti biedna ty! A kiedy planowo chca ci ta cesarke zrobic? Ty juz chyba bezpieczny termin masz?
Masz racje z tym gabinetem ze za duzo jak na jeden raz ale lekarza bym nie zmienila. Ufam sandeckiemu. Moglby sie postarac o cos lepszego ale cena pewnie tez by duza byla:-) byle nie jak u gasiora:-)
ja miałam przed wypiciem i po 2h tyle, że nie pozwolono mi nigdzie się ruszać tylko siedzieć, żeby nie spalać tej glukozy i żeby wynik był wiarygodny
teraz na razie gin nic nie wspomina ale to chyba jeszcze dla mnie czas
miłego dnia Mamuśki