Edysiek
odkrywca
Gaja23 witaj;-)
U mnie chyba tak samo jest, że córa lubi angielski i matematykę. Z czytaniem na początku nie za bardzo jej szło,ale teraz już jest dobrze, no i błędów też jeszcze sporo robi.
No ale też sie pochwalę, że na semestr wypadła bardzo dobrze, jest w czołówce klasowej :-)
Naja moja to zależy, czasem widzę że się stara i nie popuści, a czsem daje spokój. No ale jak czegoś chce w domu, to zwykle nie ustąpi a krzyku wtedy na cały dom, no bo i ona krzyczy i ja
Madlen to dobrze, że znaleźliście swoje miejsce na ziemi :-)
Ja mam swoje tutaj gdzie teraz mieszkam
Kocham wieś, jej spokój, otaczającą przyrodę. Już nie mogę się doczekać wiosny, jak będę mogła w końcu pójść na ogródek :-)
U mnie chyba tak samo jest, że córa lubi angielski i matematykę. Z czytaniem na początku nie za bardzo jej szło,ale teraz już jest dobrze, no i błędów też jeszcze sporo robi.
No ale też sie pochwalę, że na semestr wypadła bardzo dobrze, jest w czołówce klasowej :-)
Naja moja to zależy, czasem widzę że się stara i nie popuści, a czsem daje spokój. No ale jak czegoś chce w domu, to zwykle nie ustąpi a krzyku wtedy na cały dom, no bo i ona krzyczy i ja
Madlen to dobrze, że znaleźliście swoje miejsce na ziemi :-)
Ja mam swoje tutaj gdzie teraz mieszkam
Kocham wieś, jej spokój, otaczającą przyrodę. Już nie mogę się doczekać wiosny, jak będę mogła w końcu pójść na ogródek :-)
ma w sobie coś baśniowego, nawet tego nazwać nie umiem.. taką obietnicę jakąś. budząca się po lekkim śnie przyroda, cieplejsze dni, taka nadzieja na dobre.. magia. a klimat o niebo lepszy niż w Pl. młodemu i mi też bardzo służył. w kraju pół roku walczę z alergią, tam nie mam jej wcale.

Ale tu chyba ciężko będzie kiedykolwiek mieć coś więcej. Ja chwilowo nie narzekam, finansowo ok, ale małż daleko, więc chyba nie można mieć wszystkiego 
chyba jeszcze długo będę odcinać pępowinę. A tak poważnie to jak się słucha różnych rzeczy w tv, to chyba i strach.Tyle tego badziewia teraz, dzieci też inne niż za naszych młodych czasów.Przemądrzałe.Dużo więcej wiedzą, ale nie potrafią odróżnić dobrego od złego? Nie wiem, kiedyś pewnie trzeba będzie się odważyć ,ale kiedy