dzag82
Mama Tymka, Witka i Brunka
Mnie się też podoba większość dziecięcych ciuchów z Lidla. A jeszcze przy tym te ceny
No mam nadzieje, ze kombinezon będzie nieprzemakalny, bo jednak większe dziecko to już się tarza w śniegu :-) Dla takiego małego Bąbelka na pewno będzie ok. No to jutro walczę. Bo w moich okolicznych Lidla zawsze jest walka juz od otwarcia drzwi wejściowych
Masakra.
No mam nadzieje, ze kombinezon będzie nieprzemakalny, bo jednak większe dziecko to już się tarza w śniegu :-) Dla takiego małego Bąbelka na pewno będzie ok. No to jutro walczę. Bo w moich okolicznych Lidla zawsze jest walka juz od otwarcia drzwi wejściowych
Masakra.
Ja niestety uziemniona w domu, a widziałam, ze dla starszaków też super rzeczy są - bluzy i spodnie. No nic - do następnego razu trzeba poczekać.
młodego do szkoły musiałam wyszykować... ale teraz chyba pójdę jeszcze spróbuję zasnąć.
). No nie ma się co oszukiwać, ceny są super, więc nie dziwię się, że wszyscy chcą kupić.
. Krążyłam i czekałam, po piątym powrocie do kosza jedną sztukę chłopięcą w Tymka rozmiarze dorwałam, bo ktoś odłożył, ale nie tą granatową jaką chciałam :-(. No nic, byle miał coś na sanki, chociaż nieładne
. Później się przejadę po innych Lidlach, może gdzieś się zachował ten granatowy kombinezon...