melonowa gratuluję! Picolo wyjmuj z lodówki
gdynianka dobrze Cię widzieć

)
Oj dopiero da się oddychać spokojnie.
M miał dziś ,ambitnie dokończyć sufit w pokoiku żeby w sobote kłaść tapetę...taaak. wrócił o 14, usiadł, zjadł, włączył tv, o 17 poszedł pracować, o 17.40 wpadła mama więc wyszedł się przywitać i usiadł i tak siedzial do 19.30 , wtedy poszedł gadając do psa że wyjść z nim nie może bo ma dużo pracy. No co za typ, pies niemal sikał po nogach. Wkurzyłam się na gnoma strasznie
Mamuśka wpadła do Smyka i kupiła pare rzeczy bo są wyprzedaże. Przeliczyłam zbiory i w porównaniu do Was wypadam blado

no może mam więcej niż
akaiah
a co do kwoty która mi wyszła to przeglądnęłam to jeszcze raz no i nie ma bata to jest górna granica tych zakupów, poniżej 2 tysięcy na pewno nie zejdę sądzę że przy dobrych wiatrach wyjdzie ze 2500 :/
Ala będzie naszym pierwszym Dzidziem i chcemy móc zostawić po niej rzeczy na drugie dziecko. Są rzeczy na których można przyciąć ale np fotelika do auta używanego nie kupię, nie mamy w rodzinie żadnych dzieci - nie mamy szansy na to że dostaniemy coś od kogoś. Chcieliśmy kupić używany wózek ale mama/babcia się szarpnęła że dla pierwszej wnusi to kupi i fajnie. Ale sumując te pierdółki tu 10, tu 15 tam 20 i na samych rzeczach do pielęgnacji wychodzi spora sumka, tu wanienka, tu krem tu płyn do kąpieli, ręczniczki, w zestaw startowy dorzuciłam 2 paczki pieluch, troche tetry bo się przyda, tu butelka, tam laktator i nijak mi mniej wyjść nie chce

Nawet głupie koszule do szpitala sobie kupić muszę bo w domu śpię w gaciach i bluzce na ramiączka, będę zamawiać tą co
rojku, wynalazła

jest super, no ale to dwie trzeba, podkłady pod tyłek, gatki te siateczkowe generalnie nawet kapci nie mam więc wyprawka dla mnie też musi być podobnie jak u
melonowej 
No ale M bierze pare groszy w pracy pożyczki i kupimy wszystko na raz, bo z bieżących dochodów robimy remont i chciałam odłożyć na poród, w sensie zastanawiam się nad opieką położnej albo salą pojedynczą. Damy radę

Sorki że się tak makabrycznie rozpisałam
Jolka witaj wśród siedzących na zwolnieniiu! a Twój brzdąc jest wielkości mojej małej

)