Witam,
karoo , lefkowa, laperedhil czekamy a wieści z wizyt!
aaga oby badania wyszły dobrze i brzusio przestał boleć........
a ja jako że już mogę ruszyc sie to najpierw pojechałam do brata który ma wesele, póżniej chciałam sukienkę sobie kupić, ale nic z tego nie wyszło, a na wieczór odwiedziłam wodziców. intensywnie spędziłam niedzielę.......mały wierci się i nie daje mi w spokoju poleżeć ale to akurat dobrze........... swoją drogą ciężarówki albo orki jak kto woli mają problem ze znalezieniem normalnych ubrań.......... gdyby nie internet i nie tanie ciuszki nie było by w czym chodzić..... zamówiłam legginsy długie ciążowe na allegro bo u nas to już na wschodzie zimno.....
anoula dobrze kojarzysz moje tereny.pojezeirze piękne, lasy, jeziora, przyroda........tylko takie mało rozwinięte , brak firm i co za tym idzie brak konkretnych perspektyw rozwojowych dla młodych ludzi......... co prawda mamy kopalnię, ale to kropla w morzu potrzeb i żeby tam się do pracy dostać trzeba mieć znajomości albo niebywałe szczęście.........piękny wschód jak się reklamują ostatnio

............
ale tylko na zamieszkanie
macie rację, że dorosłyśmy chyba już do takiego etapu w życiu, że dziecko jest najważniejsze, wszystko idize na dlaszy plan......liczy się rodzina

jak to któraś powiedziała dzieciaki już nami manipulują, albo starzejemy sie