reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Ja już odebrałam wyniki krzywej cukrowej i na szczęście jest wszystko OK. Nie będę musiała tego okropnego badania powtarzać. Też mam naukę, w sobotę mam egzamin na studiach podyplomowych, tak mi się nie chce uczyć, nic mi nie wchodzi do głowy przez te upały. Wogóle perspektywa wyjazdu nad morze i wizyty u gina w przyszłym tygodniu całkowicie odciąga mnie od nauki.
rojku amethys trzymam kciuki za zdrowie dzieci, mam nadzieję, że wszystko będzie OK

Ja się biorę za naukę, buziaki, miłego dnia :-)

reklama
Hej od wczoraj nie wiem co napisac nie mam nweny i wogole ..

w dodatku w nocy brzuch bolal dzisiaj polezalam do 9 teraz polozylam farbe wkoncu bo siwizna swiece:no: no i pogoda dobija jest z 50 stopni nie ma czym oddychac:-(

341b7d98b8fbada2c8900fb3f2a9cebe.jpg

Dziewczynki dla poprawienia humorków :)

Martula dopiero teraz przeczytałam wiadomość, strasznie mi przykro nie ma słów które można w takiej sytuacji napisać, trzymaj się mocno jestem z Tobą myślami i sercem.... :*:*

Ehh nie wiem nawet co pisać już .......

Melonowa do roboty pomyśl o tym że im predzej to napiszesz tym szybciej bedzie z głowy :)

Powodzenia dla wszystkich dziewczyn na nadchodzacych egzaminach, napewno bedzie dobrze :)

Ja wczoraj popołudniu z tego upału prawie zemdlałam na mierze sukienki ślubnej nagle zaczło mi sie robić czarno przed oczami..... a stopy miałam tak spuchnięte że ledwo zmieściłam w buty.... ;/ mam nadzieje ze w dniu slubu nie bede miala takich atrakcji

Gusiak pierwszy raz na usg razem to fajne przeżycie mój był ze mną na prenatalnym w 11tyg i uśmiech mu nie schodził jak pierwszy raz zobaczył maluszka :) dobrze że idziecie razem :D

reklama
Do góry