reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej Kobitki, ja powoli się ogarniam do wizyty u swojego gin. Ma wymyślić co dalej z tymi lekami, skurczy nie mialam od soboty, czyli odkąd podniosłam sobie dawkę leku, brzuch czasem robi się twardawy ale nawet nie wiem kiedy, nie czuję żadnego ucisku co najwyżej na pęcherz. Nie wiem czy to po tych lekach ale w łazience jestem średnio co 25-30 minut to strasznie męczące :/
nonek grunt to spokój, będzie dobrze :)
Bunny wrzuć proszę przepis na tak pyszną potrawę :)

Upał masakra, strasznie się cieszę że się nigdzie nie ruszam w ciągu dnia bo bym chyba padła. Mam fazę na pomidory, codziennie zjadam kilo pomidorów z pieprzem solą i cebulką :eek:
Powoli oswajam się z myślą o córci, mama zachwycona, M. też. Mamuśka wpadła w fazę zakupow dla wnusi i niby fajnie ale nawet mnie nei pyta, po prostu kupuje ciuszki, łapki, skarpetki... M mnie pociesza że jeszcze się nakupujemy tych ubranek i żebym się nie złościła na mamę, ale wiecie...przykro mi, nawet nie daje mi szansy na to żeby coś kupić, wie że muszę leżeć na razie, nie pomyślała, że może za niedługo wstanę i sama będę chciała pocieszyć się zakupami dla maluszka. Pewnie się czepiam i powinnam być wdzięczna ale jakoś tak mnie wczoraj tknęło, bo upatrzyłam miesiąc temu w H&M takie łapki dla malucha z napisem "Born in 2013" i czekałam na określenie płci żeby kupić w odpowiednim kolorze, a ona kupiła wczoraj jakieś w Hello Kitty.
Nie mam dzis humoru, może wizyta u lekarza poprawi mi nastrój ;) Aluśka z dnia na dzień coraz bardziej się wierci, a właściwie ja coraz bardziej to czuję.
Gdynianka też chciałabym już ten listopad, przytulić Małą i się nie zastnawiać czy mam skurcz czy będę miała, czy wytrzymam bez toalety w drodze do lekarza...

Nonek zdasz następnym razem:tak:teraz najważniejsze jest dzieciątko
Ursula trzymam kciuki za wizytę, obyś same dobre wieści nam przyniosła:tak:a zakupami mamy się nie przejmuj, nawet jak coś Ci się nie spodoba. Musimy doceniać takie prezenty, tyle tego wszystkiego potrzeba dla Dzidzi że zawsze jak ktoś coś przyniesie będzie lżej finansowo. Mozna w to miejsce kupić coś z większej rozmiarówki. Bo chociaż kusi zeby dużo nakupić małych rozmiarów bo one sa takie słodkie to z tygodnia na tydzien trzeba będzie odkladać kolejne rozmiary do szafy.:-)

Kochane czy Wy tez tak ciezko znosicie upały?Nie wiem jak Wam, ale mi to lato moze szybko minąc, wiecej umiarkowanej pomogdy i zero upałów.Wole w przyszłym roku siedziec z maluszkiem i chłopakami nad wodą, niz teraz buchac i sapac jak mi ciezko(a to dopiero 5 miesiąc) ;/...a wiadomo jak lato minie bedzie jesien...a jesienią nasze FINAŁY :-) W przyszłym roku mam zamiar odic sobie wakacje i piwko w cieniu...

Hej dziewczyny!

Moją radość do reszty stępił post Martuli;/ Tak mi jest żal, szkoda i przykro i tak bardzo chciałabym żeby to wszystko okazało się jednym wielkim nieporozumieniem :( Tulę Cię mocno!

Dzisiaj miałam okropny koszmar - śniło mi się, że czekamy na naszą córeczkę, żeby się urodziła. Wtem wchodzi położna i mówi: Nie ma czego pokazywać, nie było czego ratować i że córeczka miała wady genetyczne itp itd. Wstałam zlana potem :(

Co do wczorajszej wizyty to dla odmiany lekarz potwierdził nam chłopca. Mówi, że z takiego siusiaka to już dziewczynki nijak zrobić się nie da :p Maluch waży 250 gramów i jest starszy o tydzień niż to wynika z O.M, ale gin mówił, że to nie powinno rzutować na termin. Z maleństwem wszystko ok, serduszko bije, machał trochę nóżkami ale był raczej ospały. Na następną wizytę najem się snikersów :p Czyli Adaś albo Antoś dobija do naszego grona pewniaków!!! Całuję :)

Martula tak strasznie mi przykro... bądź silna i odezwij się jak będziesz w stanie.

Nie pisałam chwilę, ale cały czas jestem z Wami. Z tym, że po takich złych wiadomościach nawet nie wiem co napisać :no:

reklama
kangurowamama ! gratulacje syneczka :))

dziewczyny przeczytałąm w przelocie że któraś z Was szukała odpowiedzi na temat czy można zatrudnić się treaz gdzieś i jak dlugo trzeba płacić ZUS zeby mieś macieżyńskie. podpisuje się pod pytaniem. potrzebuje szybkiej odpowiedzi na tem temat. mam szanse załąpać się do pracy i na rok macieżyńskiego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry