reklama

Mamy majowe 2009

monika dla mnie wydanie 150pln na dwie sztuki pajacyków to głupota-powtarzam dla mnie.mothercare to droga firma i dla mnie nic nadzwyczajnego nie produkują.

Ale ja napisałam że zapłaciłam 150 pln za 2 komplety po 3 sztuki !!! :-) Czyli za 6 sztuk! A o ile się nie mylę to płaciłam za komplet około 69 pln (bo brałam przecenione)
To wychodzi za pajacyk mniej niż 25 pln! Taniej niż np. badziewne (moim zdaniem), bo z odpadającymi napami pajacyki cococlub.
Te z mothercare po kilkunastu praniach wyglądają jak nowe, bawełna jest mięciutka. Nawet mój mąż który nie odróżnia bawełny od zamszu ;-) i ogólnie nie zna się na materiałach, jak ubiera małą w coś z mothercare (a nie wie co jest z tej firmy a co z innej) powtarza za każdym razem - "to chyba te lepsze", bo różnicę widać i czuć od razu.
Nie da się tego oszukać - jakość ich produktów jest naprawdę najlepsza. Są drogie, to fakt, ale ubranka kupowane po przecenie i w kompletach wychodzą taniej niż gdzie indziej :tak: pomijając świetny design, kolory, śliczne wzorki i patent na łapki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
m&m's
też tak sobie pomyślałam. Ale ja się naprawdę tymi ciuszkami (bodziakami i pajacykami) zachwyciłam.Takie poważniejsze ubranka tej firmy też są śliczne, ale tu już cena sama wywala oczy z orbit :rolleyes2:
Jak widzę że coś jest dobre, to chwalę. Sama gdybym wiedziała wcześniej nie wyrzuciłabym w błoto kilku stówek za ubranka których nie albo nie użyłam (ze względu na to że ograniczyłam się tylko do pajacyków - wygoda), albo okazały się naprawdę kiepskiej jakości :sorry2:

moniqsan mas zracje z mothercara sa swietnej jakosci ale ja najbarzdiej lubie te z nexta sa superanckie, material bomba i te wzorki....
a oto zdjecia w spioszkach i ramperkach

Załączniki

• 100_6574.jpg
    100_6574.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 72
  • 100_6879.jpg
    100_6879.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 73
justysia21
też mi się bardzo podobają nextowe. i pewnie też bym kupowała, ale nie znalazłam sklepu który je sprzedaje. Widziałam rampersy tej firmy - są śliczne

PS. mamy takie same wózki :tak: (przynajmniej gondole)

reklama
Na razie większość plusów.
małe kółka też mnie odstraszały, ale jak dotąd sprawdzają się świetnie w każdym terenie - i na dołkach, i w piachu, w lesie, na trawie.
No i najważniejsze że się tak super składa (i rozkłada -jedną ręką, ma gazowy tłok), bo my bardzo dużo jeździmy autem i potrzebowaliśmy bardzo tej opcji :tak:
A kubełka jak się sprawdzają dopiero zobaczę :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry