Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze ,że jest pełnoletni bo miałabym moralniaka 

;-);-);-);-)

hi hi hi

Kurde wiedziaaaałamConfi, no i kurczę wydało się. Unikamy cię.;-);-);-);-)
hi hi hi
co do tortu to ja nie mogę, też nie masz czego sobie wyrzucać tylko tego że zamówisz tort a nie sama zrobisz - przyznaj się - nudzi ci się! inaczej ciężko takie głupoty wymyślać.![]()
i weź Agę na zakupy. :-):-)![]()

Nawet bym nie narzekała gdybym mogła zrobić inne rzeczy
do jedzenia ale wszystko robi moja mama bo przyjęcie jest u niej. NO uparła się zeby jej nie pomagać...no to dziwne ,że czuję się zbędna? Jeden plus taki ,że może będę miała więcej czasu by się wylaszczyć 
;-)Fajnie ,że się ( ujmę to tak) zdecydowaliście . No i super ,że się udało . Ja planuję kręgle. Teraz jak przyjechała teściowa to będziemy mogli się wyrwać gdzieś we dwojeMy wczoraj wyszliśmy na ten bilard, mimo że wydawało mi się że nie mam siły palcem ruszyć a co do piero zwlec się i iść na miasto. I tak się cieszę że jednak się "przymusiliśmy", bo było super rewelacyjnie!!!!! :-):-):-):-):-):-)
wyszliśmy przed 21 wróciliśmy chyba o 2. :-):-):-):-):-)
przyznam że nawet kaca zaliczylam rano (bardziej z niewyspania niż z ilości alkoholu, ale jednak :-):-):-) ) było super.
już się cieszę bo sis powiedziała że po czerwcu - jej egzaminach - będą częściej do nas przyjeżdżać. jupi. :-):-):-)