Marta1981
Rodzyneczka
Właśnie:-(.To jest dla nich rekompensata za to że rodzinnego nie mają i to jeszcze z nawiązką,bo 12m-cy x 48zł to dużo mniej niż 1145,08zł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-( No nic dziewczyny najwyższa pora stać się bogatym
tylko jak to zrobic....

też jestem młodą mamą,no i właśnie... Co robie dla siebie???maluję paznokcie.No i cały czas myślę o tu zrobić by nie mieszkać z teściową
! Relaksuję się jak pomyślę że kiedyś się stąd wyniosę
witam się z domowymi mamusiami my to wszędzie jestesmy
nie domowym tez oczywiscie dzien dobry 
i chyab wychodiz mi ze dla siebie chodze do pracy.... to tylko jakies 2 godzinnki dziennie i zadnych pieniedzy z tego nie mam bo wszytsko jest inwestowane w marketing
, ale to ze moge sie z innymi ludzimi spotkac i zamienic dwa słowa "dzien dobry" to mi daje satysfakcji troszeczke, choc przyznam ze moje wymagania coraz bardziej rosna i chce czegos wiecej.
ale osttanio strasznie chce mi si ewyskoczyc na jakas imprezke (co żadko mi sie zdza) więc jak tylko bedzie troszke gotowki sprubuje wyrwac mezula.
.