katrinm5
Fan(ka)
Mam ten sam problem co Wy dziewczyny:-(Szukam i nic nie udaje się znależć:-(A przydałaby mi się taka praca w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czy to tylko u mnie tak jest że poprostu już wstając rano marzę o tym żeby dzień się już skończył...Jestem dość młodą mamą i jedyną "frajdą" jaką posiadam to szkoła
. Mając 22 lata czuje się jakbym miała 50 i całe życie za sobą. ale to nic cały problem w tym ze nikt nie potrafi zrozumiec ze nie jestem maszynką od wykonywania wszyskich czynnosci w domu - takze zero docenienia.:-( Myśle ze w wielu z nas budzi sie czasem taki bunt, wiec moze zna ktos jakąś odpowiednią "terapię " na poprawe samopoczucia?Co mozemy zrobić zeby podciągnąć swoje sily?
Macie jakies propozycje?

No i cały czas myślę o tu zrobić by nie mieszkać z teściową

! Relaksuję się jak pomyślę że kiedyś się stąd wyniosę

.Znajomych kiedyś miałam, ale jak zaszłam w ciążę, to zaczęli mnie traktować jakbym była trędowata, więc już ich nie mam.Generalnie to na codzień siedzę w domu z dzieckiem, czytam BB...I to by było na tyle
.No, owszem, parę razy udało nam sie wyjść na imprezkę, Oliwka zostawała z kimś w domu, ale...Czuję jednak pewien niedosyt...