Herbata
Fanka BB :)
czesc laseczki!
niestety nie nadrobie... ale moge napisac co u mnie. mala wlasnie spi, mam nadzieje ze padla chociaz na te 2 h. coraz sprawniej idzie mi opieka nad nia, ale niestety M. juz do pracy wrocil, wiec nie bardzo ma mi kto pomoc. spie 4-5 h na dobe, bo w dzien kompletnie nie umiem zasnac, a w nocy to wiadomo... jest jak jest. czasem przesypia 4 h, czasem co 2 sie budzi i chce cycka
sloneczko wazy juz 4,6 kg. mialysmy problem z odparzeniami i ropiejacym oczkiem, ale kapiele w krochmalu pomogly na pupe, a sol fizjologiczna na oko. przewijanie i przebieranie juz nie stanowi takiej masakry jak wczesniej, ale nadal marudzi. polubila za to kapiele bardzo, tylko ze w bardzo cieplej wodzie. codziennie chodzimy na spacery. usypiam glownie w wozku, staram sie nie na rekach, bo juz i tak odpadaja...buziaki dla was dziewczyny! postaram sie zagladac czesciej!
a to moja perla :-)

anansie gratuluje synka
Echo wiadro skurczy! moze chociaz Ty nie przenosisz ;-) moja mala polozna oszacowala na 3400, wiec pomylila sie tylko o 250.
niestety nie nadrobie... ale moge napisac co u mnie. mala wlasnie spi, mam nadzieje ze padla chociaz na te 2 h. coraz sprawniej idzie mi opieka nad nia, ale niestety M. juz do pracy wrocil, wiec nie bardzo ma mi kto pomoc. spie 4-5 h na dobe, bo w dzien kompletnie nie umiem zasnac, a w nocy to wiadomo... jest jak jest. czasem przesypia 4 h, czasem co 2 sie budzi i chce cycka

a to moja perla :-)

anansie gratuluje synka
Echo wiadro skurczy! moze chociaz Ty nie przenosisz ;-) moja mala polozna oszacowala na 3400, wiec pomylila sie tylko o 250.
Ostatnia edycja: