reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bemowa, Jelonek i dalekiej Woli :)

Dziękuję za życzonka.

Navna, z tego co opisujesz to wygląda na reakcję alergiczną. Tak jak sama napisałaś czynników może być wiele. Ja wprowadzając coś nowego, czyt. płyn do kąpieli, jedzenie, witaminy odczekuje ok. 5 dni na reakcję i tak wiem że Nas na 90% Balneum uczuliło bo tam jest jakiś olej z orzechów już nie pamietam dokładnie z czego, ale każde dziecko jest indywidualne, może to brokuły lub banan. Banan lubi być alergizujący, podobno brokuły są bardzo bezpieczne, ale nigdy nie wiadomo co to może byc. Daj Karolince to wapno i nie podawaj nic z tych rzeczy które podejrzewasz, jak wysypka zejdzie po kolei zacznij jej podawac to jedzonko, Balneum tez mozesz odstawić. Wydaje mi się ze to banan. Ale to takie tylko moje domysły.

No i co robi z jutrzejszym spacerkiem? Jaka godzina wam pasuje? Może 12? Zobzaczymy jeszcze jutro rano czy nie bedzie skwaru, bo wtedy południe odpada, w takim wypadku dobra by był jakas 15.30 - 16.

reklama
Juz sama nie wiem co ją uczuliło zostawiam ją tylko na piersi dopóki to nie zejdzie, a potem w końcu musze ten gluten zacząć wprowadzać.
Asia nie ma internetu więc Yoda do nas należy decyzja o której jutro i powiadomimy resztę, więc z rana zobaczymy co i jak i wykombinujemy co robić

biggrin.gif
MOJA KSIĘŻNICZKA DAŁA MI DZIŚ NAJCUDOWNIEJSZY ROCZNICOWY PREZENT CHOĆ JESZCZE NIEŚWIADOMIE ALE CUDOWNIE BYŁO TO USŁYSZEĆ BO WYGAWORZYŁA MAMA !!!
biggrin.gif

Navna Adasiowi też zdarzyło się powiedzieć niechcący "MAMA" a ostatnio nawet powiedział "TATI".
Ok to czekamy na jutro rano i ustalimy godzinke a z dziewczynami skontaktujemy się przez komórki.

Navna, możemy umówić się na 12 pod Ratuszem. Mam problem z Adasiem bo od wczoraj ma silną wysypkę i jak byliśmy wczoraj na spacerze to albo trzymałam mu raczki w wózku albo był na moich rekach tak strasznie sie drapał. Zazwyczaj po nocy jest lepiej ale dzis nie jest lepiej, wiec zobacze jak bedzie przyjde pod Ratusz o 12, ale jak bedzie sie drapal na potege to wrocimy do domu, bedziemy musieli odpuscic spacerek :( ale jeszcze zobaczymy.
Narazie nie zapowiada się żeby miał być upał. Wiec mysle ze ta 12 bedzie ok. Trzeba powiadomić dziewczyny. Ja moze napisze smsa do Asi a Ty do Magdzik?
A jak Karolinka troche lepiej?

Navna dzwonilam do Asi, ona juz sie skontaktuje z Magda. Maja byc w Parku ok 12.30, a my pod Ratuszem o tej 12. Mam nadzieje ze Adas da rade, tak czy siak ja bede napewno, a czy pojade to juz zobaczymy na miejscu.

Karolinka mi od rana marudzi i nie wiem czy to może mieć związek, plamki ładnie znikają ale nie wiem czy tez nie wolałabym być bliżej domu dziś, tak jak Ty. Może po prostu zróbmy sobie dziś spacer a piknik innym razem ??? Mi 12 jak najbardziej pasuje.

ok jestem za, pójdziemy w takim razie do tego sklepu eko za tesco, to umawiamy sie pod Ratuszem o 12, dzwonie do Asi ze przekładamy to na inny dzien

reklama
Do góry