reklama

Mamy z Bradford

doris78 Adaś też nie miał takich zapędów do malowania gdzie popadnie.

nefretete ja zabierałam pieluchy do Polski, różnica w cenie jest spora. A zwłaszcza że jedziecie samochodem.

reklama
U mnie Kubus niestety mial takie zapedy i nie udalo mi sie ochronic tapety w salonie i podlogi w kuchni. :-( Ciekawe czy sobie nasz landlord to odliczy przy wyprowadzce :confused:
A Maciek jak na razie maluje po sobie. Wczoraj wygladal jak pisanka :-) dobrze ze te pisaki sie w miare latwo zmywaja.

A co do pieluch, to chyba mam szczescie i te moje Huggies sa zawsze w promocji i wychodza ciut taniej niz w UK.

Kubus dzis wymyslil nowe slowko w jezyku polskim. Bardzo mi sie to podoba u dzieci, jak probuja cos powiedziec, jak sie gubia w tym tworzeniu zdan. Uwielbiam go podsluchiwac jak rozmawia przez telefon. Chyba zaczne to nagrywac, bo te rozmowy sa niepowtarzalne. Zadzwonil do babci i zaczal ja zapraszac, zeby przyjachala znow, bo teskni. Babcia cos o pogodzie musiala powiedziec, bo on jej odpowiedzial: To ja zrobie tak, zeby te chmury NIE DESZCZOWALY. :-)

Nefretete- ja tez ostatnio pakowalam ciuszki po Macku i Kubie, ale na razie te lepsiejsze chowam do garazu. Na wszelki wypadek gdyby nie wyszlo i znow urosl by siusiaczek ;-):-)

witam wieczorkiem:-):-):-)
a chcialam isc do pracy bo mama jest z nami i kasa by sie przydala ale chyba bedzie lipka bo ...nie mam jak dotrzec:crazy: i wrocic:crazy:..chcialam do Farmers boy-a dorobic ze dwa tygodnie..
a przeprowadzka teraz w czwartek ew.piatek:happy2:..

Hej z wieczora
Ja popijam herbatke z cytryna, robotnicy skonczyli o 17.30:angry: i zapowiedzieli ze jeszcze jakis drobiazg maja jutro do zrobienia:angry: Juz powoli sie przyzwyczajam do ich obecnosci:-D:-D:-D

Aniteczka1981- nie martw sie. na osiedlu jeszcze blizej od ciebie niz przychodnia jest solarium przy glownej ulicy;-) Za 20f mialam 90 min :tak: Nie bedziesz wiec biala chodzic:-D:-D
Doris78- no to rzeczywiscie nieciekawie z tymi uszami. Mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk i w miare wczesnie wykryte:-(
4muchy- jak nastepnym razem przyjedziesz do mnie na spotkanko to zobaczysz stolik mojego szymona. Pisze po nim byle nie po kartce:-D juz kilka razy popisal tez tv i panele:szok:
kasiaj- ja wlasnie mowilam mojej cioci pediatrze o tym i rzeczywiscie dobrze ze pojdziesz w polsce bo moze to np jakas alergia i maly niepotrzebnie sie meczy:-(
Nefretete- ja tez biore pieluchy. W polsce ceny mnie szokuja:szok: No i brawa dla Alexa- ma swoj pierwszy kubek niekapek;-)

Ogladam filadelfie- bardzo lubie ten film:tak:

hej dziewczynki
ja tak tylko szybko odpowiem bo jestem troche zabiegana...
ruszamy w sobote około 18-19.00 to zależy od warunków atmosferycznych:szok:. będziemy z powrotem 3 stycznia;-)
to i ja pojde za waszą radą i kupie tutaj pieluszki:tak:

a teraz wracam do dalszych poszukiwań klubu na kolejny zlot:-)
buziaczki

aniteczka to jeszcze raz powodzenia

Adaś ma dzisiaj świąteczne przyjęcie w szkole. Mogli się ubrać inaczej niż zwykle. Niestety ubieranie trwało też dłużej niż zwykle. Ciężko się zdecydować. Dobrze że w angielskich szkołach są uniformy.:-):-):-):-):-)

ampar u nas robotnicy zwijali się zawsze o 16-stej i ani minuty dłużej

HEJ HEJ:-):-)
A u nas jak jakies mieszkanie remontuja i tam sie ekipa kreci to zawsze sie zwijaja przed 4:tak::tak::tak::tak::tak:
ANITECZKA-dasz rade:-):-):-)napisz potem jak Ci poszlo:tak:
4muchy-Kuba Christmas party ma w piatek i tez moze sie ubrac w co chce:tak:a i oni jeszcvze zawsze przynosza 50 p i zbieraja na cos tam:baffled:sie smieje ze pozwajala dzieciom przychodzic w normalnych ubraniach ,ale musze za to zaplacic:-D:-D:-D
A z tymi mundurkami tez mi sie strasznie podoba:tak:

reklama
Hej
Ja dzisiaj duzo gorzej ale w przedszkolu bylismy. Mikolaj zrobil na szymonie znowu ogrooooooooomne wrazenie. Z 10 min stal z takimi oczami:szok:
Doris78, 4muchy- u mnie sa jakies wyjatkowe palanty:wściekła/y: Dzisiaj znowu zepsuli cos na dole i nie mam wody:wściekła/y: Chyba niezle im placa za nadgodziny bo powiedzieli ze okolo 17 beda sprawdzic czy wszystko w porzadku:tak:
Aniteczka1981- jak tam? bylas w leeds czy tak jak doris zwiedzilas jakies inne miasto:-D:-D
Nefretete- fajnie ze bedziesz pisac. Ja mam nadzieje ze tez dam rade sie z wami komunikowac;-)
Sylwia.m- co slychac? A moze raczej co bylo widac?:-)

A ja wzielam aparat dzisiaj zeby porobic zdjecia i pokazac w polsce jak szymus spedza czas na wsi no i przede wszystkim jakies fotki z mikolajem i wlasnie jak wszedl to padly mi baterie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry