reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczyny:-):-):-)
no i bylam w leeds...trafilam bez problemu..:-)..nawet duzo pytan mi gosciu nie zadawal...;-)mam to za soba..:laugh2:
wiecie jak tam cieplo bylo w tym leeds...w bradford wygwizdow:shocked2:
kurde tylko nas z mieszkaniem wykiwali..:crazy: dzisiaj bylismy a tam smieci pelno nie wywiezionych na dworze...dywan nie odkurzony i nie wyprany i......brak mebli:wściekła/y:a inaczej sie umawialismy.jestem wsciekla bo chyba narazie nici z przeprowadzki:crazy:.tak pozatym ok..
sorki ze tak pesymistycznie..:happy2: ....bedzie lepiej

reklama
uwaga dziewczyny Alex nadjezdza:-)

Załączniki

• 23.17.12.08.jpg
    23.17.12.08.jpg
    117,3 KB · Wyświetleń: 34
Hej Hej:-):-):-)

Alex niezły rajdowiec:tak::-D

Aniteczka super, że tak dobrze radzisz już sobie:-) No i faktycznie dupowato z tym domem. Może powinniście zrezygnowac z tego landlorda bo potem w razie kłopotów znów was oleje:baffled: My kiedys mieszkaliśmy kilka miesięcy z dziurą w drzwiach wejściowych bo nie można się było doprosic agencję o naprawę:wściekła/y: Wiem, że od nich juz na pewno nic nigdy nie wynajmę:wściekła/y:

Ampar no widziałam fikającego bobaska. Machał rączkami, nóżkami i pisiorkiem:-D:-D Hehe żartuję, pani oczywiście nie chciała powiedziec:baffled: Choc pewnie jak by chciała to by zobaczyła co tam jest bo tak wyraźnie było widac. Ale trudno. Poczekam do lutego i się dowiem:-) Mierzy całe 51mm:tak:

Zmęczona juz jestem a to dopiero 18:szok::szok: Chyba wcześnie dzisiaj do wyrka pójdziemy:-)

no widze dziewczyny...bo jeszcze was nie zdazylam poznac:happy: ze tu synusie przewazaja...:-):-):-)
ja sie zastanawiam jaki moj nikus bedzie jak podrosnie..bo ala to mi dala popalic..:szok: wiecie ADHD :-D:-D:-D
sylwia-my wynajmujemy przez agencje...ale jak tak dalej bedzie to zrezygnujemy z tego na bd7 i poszukamy na wlasna reke..
a brzuszek juz rosnie???:-):-):-)

Hejka

Nefretete - maly kieriowca Ci rosnie,a tak apropo jak Twoje jazdy?

Aniteczka - super, ze wycieczka sie udala, a co do mieszkanka to niestety czasem tak sie zdarza, a wynajmujecie przez agencje czy bezposrednio od wlasciciela? A moze znajdziecie cos innego lepszego?

Sylwia - zartownis z Twojego maluszka jak Ci siusiakiem pomachal :-) A z jakiej agencji wtedy wynajmowaliscie?

4 muchy -Ty tez masz takiego malego elegancika? Bo moj mnie czasem do szalu doprowadza z tym co zalozyc :crazy:

A my bylismy z rana u lekarza. Maciek przebadany, dostal oprocz syropu krople do nosa. I dalej nie wiadomo dlaczego kaszle. Potem bylismy w sklepie i w kafejce na lanczu. Krotki spacerek i polgodzinne czekanie w aptece na mala buteleczke z kropelkami :wściekła/y: Tez juz padam, a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia.

kasia.j jazdy mi na razie nie ida bo mój kochany przychodzi ostatnio cholernie zmeczony z pracy i jakos tak nie dajemy rady:wściekła/y: w Polsce sobie troche pojezdze... no cóż:baffled:
na dziś wieczór mamy zaplaowane farbowanie włosów...tzn ja będe frbowała Dominikowi włoski:-D po farbowaniu trzeba przebrać ciuszki i po pakować abym miała jeszcze jutro czas ewentualne pranie zrobić. dobrze, ze juz za prezentami latać nie musze:tak: w piatek tylko zrobimy szybki wypad do marketu po pieluchy i mleko.
naszczęscie nie musze zabierać ze sobą wózka:tak: zadzwoniłam o kumpla który też ma synk tylko już bodaj 3-4 letniego i powiedział żę mi pożyczy wózek i łóżeczko dla młodego, więc poprostu mam super.

już sie nie moge doczekać ech... sylwester z moimi szalonymi przyjaciółkami... będzie ostro:-D
oki spadam, później może jeszcze wpadne na bb

kasia.j w angielskich aptekach jest tylu pracowników, a na realizację recepty zawsze długo się czeka. Nie ważne czy paracetamol czy coś bardziej skomplikowanego.:szok:

Mam pytanie czy któraś z was płyneła promem z Hull. Tak mi się wydaje że któraś z was coś o tym wspominała. Jestem ciekawa opini.

sylwia.m a ten pisiolek ile miał milimetrów hi hi hi hi

Hej dziewczynki:-):-)

4muchy jakie milimetry:confused: Ogromniasty był:-D:-p:-D:rofl2:

Aniteczka brzuszek powolutku rośnie:-) I tak szybciej niż w pierwszej ciąży:-) Już nie mogę się doczekac jak będzie wieeeeelki:-D

Kasia.j to była Village Estates. Wynajmowaliśmy wtedy jeszcze z kolegą i każdy z nas musiał płacic 100Ł za wpisanie do umowy:szok: Czyli oprócz bondu i rentu za miesiąc z góry skasowali od nas 300Ł bezzwrotnego wpisowego. Załatwic nic sie z nimi nie dało. Dzwoniliśmy milion razy, oni zawsze mówili że oddzwonią a nie oddzwaniali. Na prawdę nie polecam:no:
Oni znowu sprawę olali z Maciusiem:wściekła/y: Dobrze, że do Polski jediecie:-)

nudny dzień mi się dzisiaj zapowiada:-(:wściekła/y:

ANITECZKA-A twoja Alicja ma stwierdzone adhd????a tak na co dzien to jest to uprzykrzajace???Leczona byla w jkis sposob???Wogole ostatnio slyszy sie ze duzo dzieci to ma.Ciekawe czemu:baffled::baffled::baffled:
NEFRETETE-to dobrze ze wozka nie musicie brac,pol bagaznika wiecej jest na pieluchy:-D:-D:-D:-DAle fajnie maszsz:tak:

Niedlugo Kasia.j jedzie i Ampar a my tu same zostaniemy na forum:-(:-(:-(:-(

reklama
witam kobitki:-)
doris- ja bylam z nia u psychologa jak miala 3 latka bo miala problemy z koncentracja,na niczym nie mogla sie skupic..ja jej cos opowiadalam a ona tak jakby mnie nie sluchala..caly czas biegala,no i z tego wzialy sie problemy z mowa...tzn nie umiala rozmawiac jak dzieci w jej wieku....czyli skladac zdania a mowila slowami pojedynczymi:tak:
w zaleceniach od psychologa mialam m.in poslanie jej do przedszkola( biedna przedszkolanka byla:-):-):-))
ale jak miala 4 lata to jej troszke sie unormowalo...dzieki przedszkolu:-D
pozniej byly pieciolatki i znowu psycholog( zerowka) zeby sprawdzic czy moze isc do szkoly( czyt.czy wysiedzi w lawce 45 min.:-D:-D:-D)
teraz jak byscie ja poznaly to byscie nie uwierzyly ze jakies miala problemy....:happy:
nawijke to ma taka ze by czlowieka sprzedala za 5 zl:-D
a jezeli chodzi o ADHD to duzo ludzi naduzywa tego slowa mowiac o zywych i rozbieganych dzieciach....a tak naprawde musi to stwierdzic psycholog czasem wspolpracujac z psychiatra dzieciecym i neurologiem...:happy2::happy2::happy2:

kurcze znowu nie wiem co na obiad:eek:..co robicie dzisiaj? moze mnie olsni:confused:
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry