kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
Maciek mi zasnal w autku i nici z moich planow. Ale za to wpadlam do domku na obiadek :-)
Oleska - ja tez nie pamietam
za bardzo sie koncentrowalam na skurczach
Sylwia - jak po wizycie u poloznej? A jesli chodzi o prace Bartka to druga strona Baradford nie bylaby taka zla, zwlaszcza, ze on cos mi przebakuje, ze moze byc Manchester
Kasia8118 - nie przyzwyczajaj sie do tych luksusow ;-):-) bo potem nie bedziesz chciala wracac
4 muchy - ja kupilam mikser w morrisonie zaraz jak tu zjechalam za 3f i do dzis dziala, a bardzo czesto go uzywam, chyba to jedyna rzecz ktorej jeszcze nie wymienilam
Aniteczka - to udanej wycieczki, mapa w reke i napewno sie nie zgubisz! :-) A nie myslalas pojechac pociagiem? Szybciej i taniej, a dworce nie sa od siebie jakos bardzo daleko.
Oleska - ja tez nie pamietam
za bardzo sie koncentrowalam na skurczach Sylwia - jak po wizycie u poloznej? A jesli chodzi o prace Bartka to druga strona Baradford nie bylaby taka zla, zwlaszcza, ze on cos mi przebakuje, ze moze byc Manchester

Kasia8118 - nie przyzwyczajaj sie do tych luksusow ;-):-) bo potem nie bedziesz chciala wracac
4 muchy - ja kupilam mikser w morrisonie zaraz jak tu zjechalam za 3f i do dzis dziala, a bardzo czesto go uzywam, chyba to jedyna rzecz ktorej jeszcze nie wymienilam

Aniteczka - to udanej wycieczki, mapa w reke i napewno sie nie zgubisz! :-) A nie myslalas pojechac pociagiem? Szybciej i taniej, a dworce nie sa od siebie jakos bardzo daleko.

Ja tez zaczynam od poniedzialku to co ty oprocz fitnesu oczywiscie
Wywalaja rury azbestowe
Jak ja uwielbiam angielska sile robocza- to tacy wykwalifikowani specjalisci
..
...chyba pojdzie w styczniu
a ja osiwieje chyba do tego czasu..
Przecież samo z siebie tak nie jest
i jak zwykle obie ręce musieli mi pokłuc