reklama

Mamy z Bradford

No ja wkoncu mam spokoj,Dawid spi,Kuba ju sie szykuje do spania a ja odpoczywam:-):-):-):-):-)
ANITECZKA-oj Sylwia szczupla jest bardzo:tak::tak:Ja tez bym sobie poszla gdzies na sylwestra i poszalala do rana,ale potem jak mi Dawid pobudke zrobi o 6:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:oj to bym cierpiala:-D:-D:-D:-D
AMPAR-ten kozuszek na zebach to taki bialy nalot,robi sie od niedokladnego mycia :tak::tak:
KASIA.J-ale zaskoczylas nas tym postem:-D:-D:-D:-D
KASIA8118-A CO TAM U CIEBIE??????????????????????????/:-p:-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-);-);-);-)

reklama
doris- ja bym sobie poszalala bo mam z kim dzieci zostawic...nawet tutaj:-) ale cholera nie mamy gdzie isc....:no: dlatego sie pytam czy moze chociaz w centrum cos bedzie...bo tak glupio troche miec piastunke:-p i nigdzie nie isc bedac pierwszy raz na wyspach:-D

sylwia ja mam dwie pary spodni ciążowych... dżiny i beżowe z materiału (beżowe miałam tylko dwa razy na sobie). jak chcesz to Ci moge wysłać bo narazie kolejnej dzidzi nie planuje:-D zniszczone nie są a może Ci przypasują

Nefretete dziękuję ale one pewnie też za duże są. Ja mam trzy pary ciążowych ale na ostatni trymestr właściwie, teraz jeszcze są za wielkie.
Ale obiecałaś że po nowym roku przyjedziesz do nas na spotkanie to możesz je przywiezc i zobaczę:-) Po co wysyłac:confused::-)

sorry laski ze ja tak po jednym zdaniu pisze ale co chwila mi ktos do drzwi puka i nie mam na nic czasu:wściekła/y:
jeszcze musimy dzisiaj na zakupy jechac, zeby nie zostawiac tego na jutro bo sie nie wyrobimy ech... juz sie nie moge doczekac kiedy dojade do Polski... dam babci alexa i moze w koncu przespie noc:-D

Hej dziewczynki kompletnie nie jestem w temacie bo nie było mnie kilka dni na forum i nawet nie mam czasu żeby sobie poczytac co tam u was słychac a chętnie bym to zrobiła.Krystian w czwartek skończył 2 lata i dzisiaj robimy impreze bo w tygodniu nikomu nie pasowało strasznie jestem zabiegana aż nogi mi wchodzą w d...ale tak się ciesze że szykuje się super imprezka.Nawet nie wiem kto jest w Polsce a kto zostal,ale to nie ważne wszystkie gorąco pozdrawiam.

Hej hej dziewczyny:-)A my dzisiaj znowu u mamci:tak:ustalone co robiny na swieta.No i mi zostaly przydzielone ciasta:baffled:ciekawe czy wyjda:-D
KASIA8118-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KRYSTIANA:-):-):-):-)
NEFRETETE-Wy juz chyba w drodze,wiec zyczej wam bezpiecznje podrozy:-)napisz jak wam minela podroz i jak tam Alex sie sprawowal:tak:
kasia.j-a Wy juz na miejscu????
ANITECZKA-a Ty co dzisiaj porabialas???
AMPAR-Ty sie pewnie caly czas pakujesz:tak:Tobie tez zycze bezpiecznej drogi i Wesolych swiat i Szczesliwego nowegp roku:tak::tak::tak::tak::tak:
4muchy-I jak tam Julka ,przeszedl jej zly humor???

No i zostalysmy same dziewczynynki:-(:-(:-(No to jak spotykamy sie po swietach???w poniedzialek moze????

reklama
Hej
Ja juz prawie spakowana. Wczoraj do 2 w nocy prasowalam:szok: potem pazurki bzdurki i poszlam spac po 3:szok: Ale szymus kochany dal nam pospac dzisiaj do 10:tak:
teraz juz spi:tak:

Zycze Wam wesolych Swiat, duzo prezentow, milosci i radosci. ja w tym roku ciesze sie jak glupia ze jade na swieta ze wzgledu na szymona ze spedzi je z rodzina. dzisiaj byla na obiedzie Artura siostra i troche ciderka wreszcie popilam;-):tak:

Kasia8118- spelnienia marzen dla Krystianka:tak: Niech ci suuuuuuuuuuper imprezka wyjdzie:happy:

Ide dalej szykowac bo jutro z rana po 8 wyjezdzam. Odezwe sie jak szybko sie da:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry