reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc dziewczyny:-)
ale sie wczoraj rozpisalyscie wieczorkiem:tak: ja to juz dawno spalam, cos mnie zmoglo wczoraj i poszlam spac o 9-tej:happy:
co do latania to bardziej mi odpowiada wizzair:-p bo w rayanairze to porazka...obsluga nie mila,15 kilo tylko w bagazu a i mniej miejsca chyba jest w samolocie...jakos mi sie wygodniej lecialo z wizzairem:-)
co mozna robic w sylwestra w bradford? :eek: bo my nie mamy planow a w sumie w kazdym miescie cos organizuja w centrum..jak tutaj jest?:oo2:

Hej
Ale mi sie udalo uciec przed deszczem:-D
Aniteczka1981- ja nic nie wiem o tym czy w centrum cos organizuja:no: Ale wiem na pewno ze mozna zorganizowac fajna impreze domowa:tak:;-)
Kasiaj- oby wam szybko zlecialo w podrozy i za mocno nie bujalo;-)
4muchy- slyszalam ze ty tez juz ladnie ufryzowana jestes na swieta:tak::-p
Kasiaj, Doris78- a co to ten kozuszek? Gdzie dokladnie on sie tworzy?:baffled:

Ja zaraz tez musze sie zaczac pakowac. Cala sterta prasowania czeka:wściekła/y:
Jeszcze tylko jutro swiateczny obiad z Artura siostra i w niedziele rano wyjazd:-)

No ja tez dzisiaj wyszlam z Dawidkiem na spacer i nas deszcz zlapal to wsiadlam w samochod i pijechalam do Sylwii:tak::tak:
KASIA.J-juz pewnie jestes w podrozy wiec szczesliwej derogi Wam zycze:tak:Wesolych swiat i fajnego przebranego Sylwestra:tak::tak:
ANITECZKA-Ja tz nie wiem czy cos w centrum organizuja,nigdy nawt nie bylam na takim sylwestrze:-)dla mnie za zimno:-D:-D

hej witam ponownie..:-)
ale zmoklismy jak kury:crazy:bylismy na zakupkach..
ampar-bardzo chetnie ....uwielbiam domowki:-):-)..koreczki,flaszeczka,...pozniej tance..:cool2: tylko mam zasadniczy problem...:-):oo2:......brak znajomych...wszyscy zostali w polsce:-D:-D:-D...

Kasia.j to szczęśliwej dalszej podróży:-)

Aniteczka ja tam na sylwestra idę na białą salę:-D:-D:-D

Szukam sobie na ebayu spodnie ciążowe ale oczywiście nia ma:baffled: Niby rozmiar 8 ale wielkie są jak na 80:szok::wściekła/y: No i wczym ja mam chodzic??

reklama
kasia j- no wlasnie chyba jedzies z laptopem na kolanach:-)
sylwia.m- jezuuuuu to ty szczuplutka jestes..:-) tylko pozazdroscic:tak:
w ostatniego sylwestra bylam w 26 tygodniu ciazy...wiec nie poszalam:dry:....ale bylismy u znajomych wlasnie na domowce..i moglam tylko sobie popatrzyc jak sie ludzie zmieniaja jak sobie wypija:rofl2::rofl2::rofl2: wiadomo abstynencja pelna para,ale bylo fajnie....a skakali kolomnie looooochooo:-):-):-)
fajnie jest byc w ciazy....pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry