reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej dziewczynki!!! chcialabym sie doloczyc do waszego forum i ciesze sie bardzo ze udalo mi sie go znalezc :-) mieszkam w bradford od 2,5roku a obecnie jestem w 13tc i wiele wiele pytan:sorry2:
pierwsza ciaze poronilam w czerwcu i teraz strasznie sie boje,2 tygodnie temu mialam pierwszy scan po tygodniowym plamieniu ale okazalo sie ze dzidzia jest ok wykryli u mnie jakas infekcje ale nie wiem dokladnie co to bo poinformowali mnie telefonicznie zebym odebrala recepte z przychodni lek nazywa sie METRONIDAZOLE moze orientujecie sie na ten temat :baffled:
oprocz tego od kilku dni czuje lekki klucie z lewej strony w okolicach jajnika,nic strasznego ale mnie to niepokoi
a od dwoch dni moje piersi sa miekkie i tylko delikatnie bola
wiem ze moga byc to normalne objawy ale po pierwszej stracie tak bardzo sie boje i jakby cos zlego sie stalo to bym nie dala rady. oszczedzam sie na maxa pracuje tylko tyle ile musze a tzn niewiele Czy macie dla mnie jakies zlote rady?
bede wdzieczna BUZKA DLA WSZYSTKICH :-D

a co bedziesz porabiac w przyszlym tygodniu? :confused::-)

we wtorek Marcel ma szczepienie, w środę ja mam położną a w czwartek to hmmmmm nie wiem czy powiedziec:confused::confused::confused:

wiesz co ,wlasnie gadalam z kuzynka i Ona mi powiedziala ze jej syn tez ma szkarlatyne:baffled::baffled::baffled:Czy to jest zarazliwe???Ona tez jest z Gdanska:tak:Moze poprostu w Gdansku panuje szkarlatyna i Jasminka przywiozla ja:sorry2::dry:

Znam tą kuzynkę??:confused::confused::-D:rofl2:

Mojadzidzia fajnie, że nas znalazłaś:-) To chyba rodzimy w tym samy miesiącu??:-D:-D Infekcje w ciąży bardzo często się zdarzają więc tym sie nie martw, najważniejsze że wykryta i leczona:tak: Kłucie może oznaczac że macica rośnie. Jak Cię bardzo brzuch boli to możesz zarzyc no-spę (dostaniesz ją w patsonie). Moje piersi od początku były miękkie więc tym też nie musisz się martwic:-)

KASIA.J-Kuba nie,ale ja chce mu zmienic.W tej szkole wkurza mnie to ze jego nauczycielki nie ma juz 2 miesiace (dopiero dzisiaj sie wkoncu pojawila)i od poczatku roku nie bylo zadnych konsultacjii z rodzicami,ksiazki i jakies prace dostaje roznie,raz ma raz nie ma:baffled::baffled::baffled:i chodza tam dzieci raczej z gorszych rodzinn-co za tym idzie rodzice lewusy,nie pracuja tylko od rana piwsko chleja:dry::sorry2:juz nie raz widzialam jak jeden rodzic i jedna matka pijana przyszla po swoje dziecko:szok::szok::szok:Ogolnie w rankingu szkol -ta jest dobra,sa o wiele gorsze.Ale nie podoba mi sie towarzystwo.I wiesz wole zeby poszedl do lepszej szkoly-w jego wypadku wydaje mi sie to lepsze-jak bedzie mial chocby ciutke wyzszy poziom:-)
Ta szkole co wybralam jest naprawde bardzo dobra-czeka sie tam na liscie no i pierwwszenstwo maja okoliczne dzieci.Jest jeszcze w Wyku dobra szkola,tam sproboje jak z ta nie wyjdzie:-)
MOJA DZIDZIA-Witaj na forum:-):-)napisz cos wiecej o sobie,na jakim bd mieszkasz i takie tam....Ja tez mialam miekkie piersi,wiec chyba tym sie nie przejmuj:tak:a do bolow ja takie mialam prawie przez cala ciaze,oczewiscie mowie o takim bolu malo uciazliwym:tak:wez nospe-tak jak Sylwia napisala-mi pomagala:-)to jest ziolowe lekarstwo,napewno nie zaszkodzi:tak:
I jak masz jakies pytania pytaj smialo:-):-):-)
marzena-jak chcesz sobie poczytac na temat tej szkoly to wejdz na strone Inspection Reports - Ofsted i tam na dole masz search by postcode i wpisz tam primary school i swoj postcode i wyskocza Ci w twojej okolicy rozne szkoly i znajdz ta swoja -i tam masz opinie szkol robione prze inspeckcje .Wiec moze troche sie dowiesz wiecej na ten temat:-)

BożenaM miał iść w poniedziałek ale ta tłumaczka zadzwoniła i przełozyła spotkanie (umówiła się w dwóch miejscach jednocześnie)
No właśnie, czy ja dam radę????? :-D chyba się bardziej stresyję niż Danian.
4muchy on idzie do zerówki (chyba też tak tu się nazywa) w listopadzie skończył 5 lat.
mojadzidzia witaj na forum:-)
ja myśle, że musisz być dobrej myśli a te Twoje lęki są spowodowane tym czerwcowym poronieniem:-(
Wszysko będzie dobrze:tak:
doris78 bardzo dziękuję, zaraz sobie poczytam.

reklama
Hej witam z rana:-).Jak za starych czasów kawka i poranna prasa:-D.Mojadzidzia witaj na forum.Fajnie że cały czas pojawiają się nowe dziewczyny;-).Ale ja mam lenia po tym urlopie w Polsce:-(.Ale dzisiaj koniec z lenistwem widac pogoda ładna za oknem to trzeba będzie wybrac się z małym na długi spacerek:tak:.Widzę że brakuje tu naszej ciężarnej Moniki:confused:.Czy ona jest w Polsce czy tu na miejscu?No bo Oleska to pewnie już jest w domu z masleństwem:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry