Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a co bedziesz porabiac w przyszlym tygodniu?:-)

wiesz co ,wlasnie gadalam z kuzynka i Ona mi powiedziala ze jej syn tez ma szkarlatyneCzy to jest zarazliwe???Ona tez jest z Gdanska
Moze poprostu w Gdansku panuje szkarlatyna i Jasminka przywiozla ja
![]()

Infekcje w ciąży bardzo często się zdarzają więc tym sie nie martw, najważniejsze że wykryta i leczona
Kłucie może oznaczac że macica rośnie. Jak Cię bardzo brzuch boli to możesz zarzyc no-spę (dostaniesz ją w patsonie). Moje piersi od początku były miękkie więc tym też nie musisz się martwic:-)

i chodza tam dzieci raczej z gorszych rodzinn-co za tym idzie rodzice lewusy,nie pracuja tylko od rana piwsko chleja
juz nie raz widzialam jak jeden rodzic i jedna matka pijana przyszla po swoje dziecko

Ogolnie w rankingu szkol -ta jest dobra,sa o wiele gorsze.Ale nie podoba mi sie towarzystwo.I wiesz wole zeby poszedl do lepszej szkoly-w jego wypadku wydaje mi sie to lepsze-jak bedzie mial chocby ciutke wyzszy poziom:-)
a do bolow ja takie mialam prawie przez cala ciaze,oczewiscie mowie o takim bolu malo uciazliwym
wez nospe-tak jak Sylwia napisala-mi pomagala:-)to jest ziolowe lekarstwo,napewno nie zaszkodzi
chyba się bardziej stresyję niż Danian.
.Mojadzidzia witaj na forum.Fajnie że cały czas pojawiają się nowe dziewczyny;-).Ale ja mam lenia po tym urlopie w Polsce:-(.Ale dzisiaj koniec z lenistwem widac pogoda ładna za oknem to trzeba będzie wybrac się z małym na długi spacerek
.Widzę że brakuje tu naszej ciężarnej Moniki
.Czy ona jest w Polsce czy tu na miejscu?No bo Oleska to pewnie już jest w domu z masleństwem
.