reklama

Mamy z Bradford

reklama
oddam w dobre rece....15 kilo albo wiecej:-):-):-):-):-):-):-)
a tak powaznie to....witam wszystkie mamusie urlopowiczki:-D:-D:-D
a ja dalej szuuuukam pracy i nigdzie nie ma:crazy::crazy::crazy:....zaliczylam 2 agencje dzisiaj i nic:-(:-(:-(

SYLWIA-a co jak szalec to szalec,nie??:-D:-D:-D:-DW lutym jedziemy dla zdrowia a w maju dla przyjemnosci i to wszystko nie dla nas tylko dla dzieci:-D:-D:-D
bozena-I jak tam po pierwszym dniu pracy?/zadowolona??pewnie blisko tam masz??
kasia8118,AMPAR--ja tez jak z Polski wracam to w wiekszym wydaniu:-D:-D
aniteczka -co tam u Ciebie??/
KASIA8118-no to szoda ze wszystko tak samo:baffled::baffled::baffled:mialam nadzieje ze wrocisz w dwupaku:-D:-D:-D:-D

AMPAR-a ile wy placiliscie za ten hotel??bo nie pamietam:crazy::crazy:
Dobra lece bo mi maly urwis dom roznosi:crazy::crazy::crazy::crazy:

doris78 - jutro zaczynam pierwszy dzien, mam nadzieje ze bd spoko:):-)
Tak mam blisko, wreszcie caly zcas wszedzie gdzie bym nie robiła dojeżdżałam conajmniej 2 autobusami:/:wściekła/y:

bozena -bardzo chetnie tylko bym miala chyba za daleko nie wiem gdzie to jest dokladnie :zawstydzona/y:wiec nawet nie sprawdze na mapie... masz jekies konkretne namiary na agencje?;-)bo do tej firmy co pisalas to sie nie moglam dodzwonic..
doris-pisalam tylko strone wczesniej:-D:-D:-D
jasmina - witaj na forum..moja ala tez miala szkarlatyne ale jeszcze w polsce...hmmm dziwna i zadka choroba..:tak:moja mala miala tylko wysoka goraczke i rumienie na polikach:baffled:

reklama
BożemnaM byłam dzisiaj w tej agencji Flame,praca jest zmiana od czwartku do niedzieli. Miała być od tego czwartku a w ostatniej chwili okazał się że jednak dopiero za tydzień. Mam tylko spory problem opieka nad dzieciakami. Niestety czwartek i niedziela. Dzwoniłam do mojej mamy ale mogłaby przyjechać dopiero pod koniec lutego.

jasmina szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczków, odzywaj się częściej. A jak Jaśminie idzie w szkole. Mówi już po angielsku:-):-)

aniteczka byłaś w takiej agencji Meridian oni mają czasami dość dogodne part time-my

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry