reklama

Mamy z Bradford

4muchy ja jestem już w Bradford:tak:.Przyleciałam dzisiaj,ale mam tyle roboty że szkoda gadac:-(.Ale co tam jutro wszystko będzie już ok.Wiekszosc już zrobiona:-).Nie jestem w temacie co tam u was i ogólnie bo dawno tu nie zaglądałam:no:.

reklama
Hej
i ja sie witam i Najlepszego w Nowym Roku zycze.
My przyjechalismy 2 godziny temu. Juz kilka listow mnie wkurzylo ale nie ma co- dzisiaj nasza rocznica , Artur pojechal po chinczyka, maly spi a ja mam okres:-D:-D:-D

Jutro sie odezwe na pewno:-p
Pa

Witam:-):-)
Widze ze dziewczyny juz wrocilyscie:-):-)zmowilyscie sie czy co?wszystkie na raz wrocily:tak:ale to dobrze:-)

No to teraz piszcie jak tam Sylwestra spedzilyscie???moze na jakims balu??
KASIA.J-tobie jak sie udal przebierany sylwester??za kogo byliscie przebrani?
NEFRETETE-a W y tez mieliscie przebierany,wiec tez sie pyatm jak sie ubralas,???
4muchy-A z czego twoj Adas chcial robic ten kurnik??:-D:-D:-D:-D
AMPAR-mozesz mi dac namiary na ten hotel kolo Paryza,bo juz powoli zbieram informacje i oraganizuje nasz wypad:-D:-D:-D:-D
Ach..juz sie n ie moge doczekac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Rany jak tam, na zewnątrz druci:szok::szok::szok: brrrrr, coś strasznego:wściekła/y:
Poleciałam do apteki kupic małemu jakiś syrop na kaszel i zmarzłam jak 150:wściekła/y:

Dziewczyny fajnie, że wróciłyście ale teraz to my czekamy aż wy coś napiszecie:tak: Kasia8118:sorry2::sorry2: Więc ty nie wpadaj poczytac tylko pisz leniu:wściekła/y::-p:rofl2:

Doris jaka światowa dziołcha z ciebie się zrobiła:tak: W lutym Zakopane a już w czerwcu Paryż:szok:;-) Tobie to dobrze:tak:

Próbuję się zmobilizowac do sprzątania i gotowania ale ciężko mi to idzie:baffled: Dobra, spadam:sorry2:

witam drogie koleżanki :-) i witam również nowe mamuśki;-)
ja sie ogarnąć nie moge po przyjeździe:szok: jeszcze nawet ciuchów nie rozpakowałam:wściekła/y: brak energii a poza tym Alex zabardzo nie pozwala mi nic zrobić:baffled:
a co tam u was? jak sie czujecie o kolejny rok starsze?:-D:-D:-D

Hej
nefretete- ja tez nie moge dojsc do ladu z tym balaganem:wściekła/y: Nie wiem w co lapy wsadzic:tak:
kasia8118- a jak u ciebie? jak sie czujesz po poltoramiesiecznej przerwie?
Doris78- ta siec hoteli to balladins hotels. mam ich przewodnik po hotelach i jak sie spotkamy to ci dostarcze;-)
Sylwia.m- zaraz cos w skrocie napisze:-D:-D:-D
4muchy- wierz mi ze ja jakos tez tak lepiej sie czuje ze zycie wraca do normy:tak:

I tak po krotce:
Przytylam 2ipol kilo:-D, zmarl mojej siostry tesc wiec sylwestra u niej nie bylo i poszlam ze znajomymi do lokalu znalezionego na ostatnia chwile- zalacze zdjecia moze wieczorkiem:zawstydzona/y:, maly rozpuszczony :szok:, my padnieci bo odwiedzilismy chyba pol rodziny w polsce:szok:, prezenty super, chce odpoczynku:-D:-D:-D

A dzisiaj ide do dentysty w Otley z szymonem i arturem - mam nadzieje ze to nie nastepny konowal

Oleska
- co tam u was? Juz w komplecie?

reklama
No to i ja coś napisze u nas po staremu jedno dziecko i cały czas ten sam mąż:-D:-D:-D.Pobyt w Polsce udany,ale chyba trochę za długi :tak:.Muszę przyznac że brakowało mi i was dziewczyny i własnego konta nie ma to jak u siebie:tak:.Wczoraj cały dzien sprzątałam jak opętana i dzisiaj to samo.A jak wymarzłam to lepiej nie mówic 3 tygodnie nie grzane a tu dopiero w nocy zaczeli grzac poraszka dzisiaj już jest ciepło ale wczoraj to w dresie poszłam spac.Ampar3 ogólnie jestem szvczęśliwa że jestem już na miejscu wszystko gra a i ja też pewnie z 2kg przywiozłam z Polski:-D.Może któraś potrzebuje to chętnie oddam :-D:-D:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry