reklama

Mamy z Bradford

reklama
aniteczka rozumię cię doskonale, ja właśnie Damina na początku zapisałam do takiej szkoły(nie wiedziałm że tam są sami pakistańczycy), dopiero później jak odbierałam tam córke takiej znajomej i zobaczyłam jak ta dziewczynka jest nieszczęśliwa :-(to od razu powiedziałam, że dziecka tam nie dam:no:
Bożena nie zawiedź jasminy:-D:-D:-D
oleskamoje gratulacje:-)

4muchy - ja tez dzisiaj cwiczyłam 3 dzien tylko sama maz pracuje:wściekła/y:ale zobaczymy ile wytrwamy:-)
doris78- nie chchialabym tego kryzysu ja jzu pomalutku zauważam nie wiem jak wy ale jezeli chodzi o prace to nie ejst ciekawie niby mam zaczac wNxcie od poniedzialku ale co chwilke cos zmieniaja:wściekła/y::zawstydzona/y:, a pozatym nie wiem ile musze tutaj byc zeby nie tesknic za Pl:/:-(
Marzena - postarm sie nie zaweisc:):-):-D

witam ponownie:-D
oleska -gratulacje dla swiezo upieczonej mamusi:tak:
bozena - a taka jak zawsze..:-)niskokaloryczna 1000-1200 kcal,,a zreszta zapraszam na portal vitalia.pl:tak: naprawde fajnie jest poczytac jak ktos inny zrzucil np.20 kilo :-):-):-) i jak wygladal przed i po:-D
ja dostalam dzisiaj takiego kopa ze az mi sie jesc odechcialo:tak::tak::tak:
mam nadzieje ze wytrwam:confused:
a tak swoja droga to ogladalam ta 6 weidera i wyglada na proste:cool2:chyba.......
doris- a ile ta wrozka zostawia bo u mnie zawsze jakies 5 zl. zostawiala:-D:-D:-D

To niesprawiedliwe :-( jak ja byłam mała to nie było żadnej wróżki zębuszki. Ile ja bym miała teraz pieniędzy :-). Albo moi rodzice to takie małe chytruski.

Wy to macie dobrze z tym odchudzaniem, z ta silną wolą.
Bo ja wam wszystkiego o sobie jeszcze nie powiedziałam. Też mam nadwagę i kilka kilogramów do oddania. O odchudzaniu nie mam mowy. Na sama myśl o odchudzaniu jestem głodna. Zaczęłam chodzić troszkę na aerobic, przez wielkie "Z", bo byłam raptem dwa razy. Może jest chętna któraś na basen. Aniteczkę namawiałam. Może juz zmieniła zdanie?

Bożena M Z tą pracą to może nie być wina kryzysu. Tutaj chyba zawsze tak jest na początku roku. Podobno. Faktem jest, że chciałam sie teraz zarejestrować w jakiejś agencji pracy i wszystkie mówią, że nie rejestruja bo nie ma pracy.

Aniteczka Teraz też chyba wróżka powinna zostawic 5 ale już nie złoty tylko Ł :-)

Gratuluję świeżo upieczonej mamie. My się chyba nie poznałyśmy jeszcze.

Miłych snów

doris - to co, robisz dzis jeszcze za wrozke zebuszke? ;-):-) co takiego Kubus dostanie?

Monika - powinnas tu miec badanie na cukrzyce w ciazy, przy drugiej ciazy robia (nie pamietam w ktorym tygodniu), i z tego co czytalam to zaczyna sie od diety i pomiarow, takze nie masz sie czym martwic, na pewno nie zostawia Cie tu samej, a maluszek sobie poradzi, zje wszystko co najlepsze, takze bardziej powinnas martwic sie o siebie

jasmina - duzo zdrowka dla Dawidka

Ja tez sie musze zmobilizowac i znow zaczac chodzic na silownie :crazy:

No wróżka zębuszka już była :-):-)I zostawiła 1 funcika:tak::tak:Właśnie tak się zastanawiam czy z każdym wypadniętym zębem przychodzi na wróżka:baffled::baffled::baffled:
A cały czas chodziłam i w myślach sobie powtarzałam -1funcik ..1 funcik..:-D:-D:-D:-D-żeby nie zapomnieć,bo byłby rano Kuba bardzo rozczarowany jakbym zapomniała :-(
roksana-Do mnie też nie przychodziła taka wróżka:-(:-(:-(:-(:-(

aniteczka1981 - no to 3mam kciuki tak wydaje sie ta 6 prosta ale z dnia na dzien jest coraz wiecej i roraz gorzej:/:-)moze damy rade powodzenia!!!!
Roksanna1 - obyśmaial racje :):-)bo chche wrcac do PL ale jeszcze nie etraz musze zrealicoac sowje plany:):-):-D

A ja nie pamietam czy bywała u mnie wrózka zbuszka:D:-), ale chyba nie jakby bywąła nie msuialbym w UK teraz siedziec:):-D:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry wszystkim.

Doris obawiam się, że ta wróżka zębuszka powinna przyjść z każdym zębem. Dobrze że dałaś 1 funta bo byś majątek straciła. Poza tym zaistniałoby by ryzyko wybijania sobie zębów dla pieniędzy :-D:-D:-D:-D

kasia.j ja w zeszłym roku w styczniu i w lutym chodziłam na siłownię, waga co prawda stała w miejscu ale jak sobie przypomnę ten mój płaski brzuch :sorry2:, rozmarzyłam się. Potem kupiłam sobie rowerek do domu, żeby było taniej, no ale po jakimś czasie, rowerek stał po to żebym miała gdzie trzymać ubrania. :-D:-D:-D:-D. Tak siownia to fajna sprawa. Do tego jakaś dietka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry