reklama

Mamy z Bradford

czesc dziewczynki:-)
roksana-kochana a kto tu mowil o silnej woli:-D:-D:-D ja to jej nie mam ale walcze ze slaba
:-D a na aerobik bardzo chetnie tylko sie musimy wreszcie umowic konkretnie:tak::tak::tak:
narazie wrozka zebowa to u mnie fuszki nie ma,bo starsza juz zeby ma..stale a malemu dopiero ida mleczne:-):-):-)
pozdrawiam:-D

reklama
cześć
szukam nowego domku ,jak byście coś słyszały ,nie duży z dwie sypialnie ale z ogródkiem (za miesiąć przywozi mi mąż naszą sunię z Polski )za rozsądną cenę ,to poroszę o wieści

no i może rozpakuję wkońcu walizki bo wczoraj nie miałam siły

Hej dziewczyny:-)
ROKSANA-teZ uwazam ze funcik wystarczy,jak by dostal wiecej to by mu sie w glowie porzewracalo:-D:-D:-D
MONIKA=kolo mnie jest dom do wynajecia,z ogrodkiem ale za 550f:szok::szok::szok:A sprawdzalas na Right move???
KASIA8118-a co Ty tak cicho siedzisz???
KASIA,J-ja pislam do tej osoby z ebaya i jak na razie zero odezwu:wściekła/y::wściekła/y:
AMPAR-ty nie piszesz bo pewnie siedziszw lazience swojej i podziwiasz ,jak jest ladna,co???:-D:-D:-D

Helołłłł:-):-):-)

Najpierw to ja muszę do Ampar odpisac bo ciągle zapominałam:-D:-D:-D pytałaś się kiedyś jak mój brzuchol i czy mam już spodnie ciążowe a więc nie mam:-D:-D Ciągle mieszcze się w stare byle biodrówki. Na wadze raptem kilogram mam na plusie a brzuszek to lekko wyskoczył ale ktoś jak nie wie że jestem w ciąży to sam się chyba nie zorientuje:rofl2:

Monika1213 przekichane z tą cukrzycą:-( Strasznie uciążliwa taka dieta musi byc:baffled::baffled:

Kasia8118 no właśnie:baffled: co z Tobą:confused::confused: miałaś długie wakacje od forum ale teraz to już się nie wykręciaj:-D

Sylwia bez soków i owoców (jedno małe jabłko albo pół grapefruita dziennie)warzywa najlepiej surowe, jogurt tylko naturalny ,ser raz na jakiś czas ,masakra :-(:wściekła/y::-(

Monika1213 - ja teraz dokladnie miesca temu wynajełam na BD4 na Bierley niedaleco Halmarcu jest superrr nowe osiedle wsród biłąych jedyne co to zcasami taksówki sa z ........:):-)a jeżeli chodzi o szkole to własnie przedwczoraj zapisalismy Marcela do przedszkola Katolickiego i tam jest od razu szkoła ja mam od siebie z domu spacerkiem 20 min w tempie mojego syna:-)widzilam na osiedlu kilka doków do wynajecia.Co kawąłek place zabwa i niedaleko sklepik osiedlowy i osrodek zdrowia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry