reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-jakos udalo sie Kube odciagnac ,ale bylo ciezko:wściekła/y:Jestem strasznie na siebie zla,ze kupilismy mu to:-(On jakos zrobil sie bardziej pobudliwy przez ta gre,chociaz nie ma w niej zadnej agresjii:no:jezdzi sobie tylko autobusem albo pociagiem jak znajdzie,ale moze wlasnie tym on sie tak ekscytuje:-(sama nie wiem juz jak mam postepowac z nim:no:zrobilam mu tak jak Ty,moze grac tylko w piatek i sobote,na razie zgodzil sie bez problemu, zobaczymy jutro:shocked2:
Oj, pecha macie cos ostatnio z waszym autkiem:tak:Ale przynajmiej Kuba ma atrakcje i nocleg poza domem:-D

BOZENA M--Oj mi tez barkuje sniegu,szczegolnie jak sa dzieci wiadomo:tak:ale zaraz jedziemy w gory,to sobie poszalejemy,polaczymy przyjemne z pozytecznym,Kuba sobie pooddycha powietrzem zdrowym a przy okazjii nauczy sie na nartach a ja razem z Nim:tak:
A mi jeszcze latem strasznie brakuje morza,ja jestem z Gdanska i cale zycie mialam morze pod nosem,30 minut spacerkiem i wiecznie chodzilam na spacery tam hmm...piasek,szum i zapach morza i te mewy latajace oj ale sie rozmarzylam:-D:-D:-Da tutaj dwie godziny trzeba jechac nad morze:wściekła/y::wściekła/y:

Oj ide spac i wspominac moje morze:-D:-D:-D

reklama
doris78 - widzisz ty z nad mozra a ja Kotlina kłodzka góry:) a gdzie ejdziecie w góry?, ale Wma fajnie ale dziecaiki bd miec radoche.Mój Marcel jak widzi śnieg czy morze to normalnie nie to dziecko.Ja tutaj to do morza mam blizej niz w Pl bo tam 8 godz samochodem:/:wściekła/y:,ale tutaj nei am pogody an porzadny wypoczynewk nad mozrem:):-)Miłej nocki
Dobranoc!:-)

Hi :-):-)
Ja też dziś sama w domu. Tata ma wychodne. Jakieś spotkanie z pracy (mam nadzieję). Swoją droga to chyba powinien już być. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widocznie musi być fajnie. A tak mu się nie chciało iść a tu się okazuje, że ostatnim autobusem wraca.
Bożena M mnie tam nie brakuje śniegu jako takiego. Bardziej pod względem wizualnym. Mieszkałam na wsi, boże co to za widoki. Wszystko białe, piękne i przede wszystkim nieskazitelnie czyste.
cfcgirl to ja nowa. My się chyba nie znamy, z resztą tak naprawdę nie znam się z żadna jeszcze oprócz Aniteczki.
4muchy a gdzie Ty wyjeżdżasz? Bo ja nie w temacie.
kasia.j ja sobie to jakoś sprawdzę, może kiedyś wybiorę się na taką wycieczkę. Byłoby miło Was poznać

Doris - mysle, ze Twojemu Kubie za jakis czas przejdzie, jak juz sie nacieszy gra. Wczoraj dalismy Kubusiowi gre do lozka i po godzinie nas zawolal, zeby wylaczyc, bo juz jest zmeczony. Dzisiaj ja sobie pogralam :-) A z autkiem to faktycznie cos ostatnio sie psuje, albo mechanicy tu sa do d..., bo ciagle ta sama czesc sie psuje :confused: dobrze, ze to nie na mnie trafilo, bo chyba bym umarla na tej autostradzie, Kubus mial wielka radoche bo znow jechal laweta :-)

roksana - zapraszam, ja tak co 2 tygodnie z chlopakami staram sie chodzic na kulki, nie za czesto, zeby im sie nie znudzilo :tak:

A czy ja mam wiecznie pisac że chce się spotkac obojętnie kiedy i że każdy dzień jest dobry:tak:;-).Proponuje w środę komu nie pasuje niech pisze:tak:.To co robimy u mnie spotkanie.Najlepiej o 12 lub 13 w środę.Komu pasuje?

Hej:-):-)Ja sie pisze na spotaknie,ale te godziny to mi nie pasuja:-(:-(:-(bo mi Dawid o tej porze spi:-(a przetrzymac Go tez nie dam rady:no:zreszta ja zaraz bym musiala jechac bo Kube ze szkoly odebrac trzeba:tak:Moze o 11??jak zawsze bylo:cool::cool::cool::cool:

BOZENA-my jedziemy do Zeba.znasz moze ta miejscowosc???ona jest 5 km od Zakopanego

Ja tez bym wolala tak wczesniej, kolo 10-11, bo u mnie Maciek zasypia po 12, a potem musze na czas dojechac po Kubusia do szkoly. Moglybysmy pojsc na te kulki kolo Kasi, gdyby sie okazalo, ze jest sporo chetnych. Sroda mi odpowiada.

reklama
Kasia8118 a długo będziesz myślała??:confused::confused: Przecież nie musimy się u Ciebie spotykac. Swoją drogą coś koleżanka Kasia ostatnio się wygodna zrobiła:-p:-D
Co do godziny to ja się dostosuję:tak:

Dobra, czyli środa zostaje tak??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry