reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczyny
Zajrzałam powiedzieć wam cześć i muszę zmykać do sklepu, bo nie mam co zrobić na obiad. Z resztą pójście do sklepu tego nie rozwiąże bo dalej będę miała dylemat. :-(:-(:-(:-(.
Kasia.j moja też nie do wszystkich idzie, może już teraz bardziej, ale wcześniej. Ale ostatnio byłam na play grupie i była tam też inna mama do której moja Mati tak przylgnęła, że aż mi było wstyd. W ogóle się nie interesowała gdzie jestem.:-):-):-):-)

Kurcze może i ja też bym się z wami wybrała w środę. Jak już się umówicie co do konkretnej godziny to napiszcie na forum. Ja też mam w środę play grupę z rana, ale .... Nie wiem tylko czy ja bym tam do was trafiła, bo to kawał drogi ode mnie.

reklama
ROKSANA-Ja mam tez ten problem:-(codziennie:-(
A co do spotkania,to mozesz sie z jakas dziewczyna umowic na interchange,pewnie Marta bedzie jechala to moze z Nia??/

A mi miejsce jest obojetne,ja jestem autem wiec sie dostosuje:tak::tak::tak:niech zadecyduja te kobiety bez samochodu:tak::tak::tak:

hej
Dorota jeśli chodzi o domy to mamy dostać od naszego landlorda klucze by zobaczyć sobie dwa domki ,na BD4 ,jak cos to będziemy dyskutować o cenie a jak nie to szukamy dalej
jesli chodzi spotkanie to ja odpadam :-(,nie mam autka w tym tygodniu a na nogach się już raczej nie wypuszczam za daleko no i w srodę przylatuje bracholek i zostaje do 1 lutego ,więc nie wiem co z przyszłym tygodniem

Hej dziewczynki :-).Pogoda do d...ale to nic nowego:no:.Co ty Doris tak pesymistycznie nastawiona od rana.To chyba ta pogoda co?Jeszcze nie rozmawiałam z moim o środzie ale raczej nie przepuszczę środowego spotkania bo dawno już nie było i czas się spotkac:tak:.Tym bardziej że jest już kilka chętnych ;-).A my w sobote byliśmy trochę zajęci bo pojechaliśmy do Ikei bo regały na naszego schowka bo zaczął robic się tam bałagan a pozniej było wielkie porządkowanie tego właśnie pomieszczenia.

W takim razie tak możemy zrobić że umówimy się na interchange, tylko niech sama zainteresowana da znać.

Dziewczyny mam problem. ciągnie się on od pół roku. Dzwonie wyjaśniam, oni mówią ok i wkoło macieju. Nie wiecie czy jest tutaj w Bradford instytucja takie coś jak rzecznik praw konsumenta czy jakieś porady prawne. Ja mam już serdecznie dość. Otóż wprowadziłam się tutaj na BD7 w kwietniu. Przyszedł pan z n-power, podpisaliśmy umowę. Przyszedł pan inny spisał liczniki. Z resztą ja tez im podawałam telefonicznnie. Dostałam pierwszy rachunek za gaz i od tego momentu przysyłaja mi płatności zaległe poprzedniego lokatora za gaz 250 i za prad 840. Ostatnio to już mi nawet firma wundykacyjna rozłozyła na raty. Dzwonie za każdym razem, wyjaśniam oni mi przyznają rację że faktycznie to nei moje a za 2 tygodnie średnio znowu otrzymuje pismo z frimy windykacyjnej. Ja mam już dosć. Na telefony do n-power straciłam juz około 45 funtów. Tyle mniej więcej wynosi ten rachynek za gaz za który oni tak kogoś najpierw scigali a potem mnie. Wiem bo zajrzałam wtedy do listu. I płatność wynosiła 59 funtów ale oni (tzn n-power) doliczali sobie co kilka dni po50 funtów. Potem zaczely na nazwisko starego lokatora przychodzic listy z firm windykacyjnych a potem na moje. NIe mam juz siły. Wszystko się we mnie gotuje.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przepraszam że sie tak rozpisałam

kasia.j mój Damian o dziwo przez weekend stęsknił się za szkołą, a dzisiaj poleciał jak na skrzydłach jak tylko otworzyły się szkolne drzwi nie mówic mi nawet "papa":szok:
Madzia potwierdzam jeszcze raz chęć na babskie spotkanie, mam ochotę się troszkę wyrwać z chatki bez rodzinki:tak:
roksanna1 , doris ja dzisiaj ide na łatwizne, robie spagetti:-p
też często nie wiem co mam gotować:no:
a może tak tak codziennie rano któraś wrzuci na forum przepis na to co dziś gotujemy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja robię grochówkę. Mam zamrożony groch ze świąt bo jak robiłam kapustę z grochem to mi został. Kupiłam boczek już pokrojony. Też idę na łatwiznę, jak ze spagetti i zalewajką. A u mnie każdy tą łatwiznę uwielbia. :-D:-D

Marzena - poczekaj jeszcze kilka tygodni i bedzie plakal czemu w weekend nie moze isc do szkoly ;-) moj Kubus w ta sobote strasznie rozpaczal, ze on tak bardzo do szkoly chce isc

Doris - z naszym domkiem stoimy w miejscu, trodno nam cos znalec, bo mamy konkretne wymagania (3 sypialnie, garaz, w miare przyzwoity ogrodek i jeszcze dobrze by bylo, zeby w tym gornym Baildon)

Monika - szkoda, moze kolo Ciebie sa jakies kulki?

Kasia8118 - ja mam ciagle ten problem, dokupuje tylko rozne regaly, polki i pudelka, uporzadkuje, a po chwili znow jest nawalone nowych rzeczy i balagan od poczatku

roksana - ja bym odsylala do landlorda, my tak robimy, tez ostatnio przysedl mi z firmy windykacyjnej list nie za nasze zaleglosci i wszelka korespondencje odnosimy w tej sprawie do niego, w jego interesie jest by nam pradu i gazu nie odcieli, bo wtedy sie wyprowadzimy

Zmykam na zakupy, bo sie Maciejka obudzil. Ja mam dzis barszczyk czerwony z ziemniaczkami na obiad, a jak bedzie malo, to jest w sloikach bigos ;-)

kasia.j nasz landlord jedyne co chce zrobić to zadzwonić ze ja już nie mieszkam, i podpisać z nami umowę na inne nazwisko, ale ja nie chce tak. Bo na moim nazwisku bedzie caly czas wisiec jakas platnosc i tak mnie moga scigac.

Czerwony barszczyk z ziemniakami, mniam, jak ja dawno tego nei jadłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry