Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na 3.30 musze lecieć do przychodni na zastrzyk
musiałam zadzwonić po kolege, żeby ze mną pojechał bo niechciałabym wyjść z domu z młodym jak akurat może zacząć padać
dobrze, że akurat Valdi ma wolne dzisiaj;-)

zobaczymy czy pomoże
:-)
w sumie jak w sobote powiedziałam, żeby zabawił Alexa, a ja umyje podłogi to automatycznie sie zapytał: "gdzie jest mop?"

i mamy na to 14 dni bo nas do paki wsadzą

normalnie masakra... Dominik był w pracy więc musiałam sama zawinąć kiece i do nich lecieć żeby wyjaśnić. okazało sie, że dominik kiedyś (w 2005) wynajmował pokoik, nie miał żadnej umowy bo mieszkał tam tylko przez 4 tygodnie. Landlord zapisał na niego podatek za dom bez jego zgody ani wiedzy... dane najprawdopodobniej miał z jakiegoś listu który tam przyszedł
dzisiaj przyszło pismo w którym napisali, że ladlord przysłał im kopie umowy
tylko teraz pytanie skad ta umowa? falszerstwo i tyle. Dominik musi brać teraz dzień wolny żeby iść do nich aby przedstawić dokumenty potwierdzające, że w czasie trwania tej umowy mieszkał gdzie indziej
to wszystko przez to, że wszystko tu sie załatwia za pomocą telefonu albo poczty!!! z ludzi sie robi debili, a jak ktoś jest już polakiem to można z niego zrobić wała np w taki sposob. Rownie dobrze ja moge zapisać na kogoś rachunki... wystarczy znać imię, nazwisko i date urodzenia reszte można zmyślić bo i tak tego nie sprawdzą