mojadzidzia
Fanka BB :)
ja rowniez zdziwiona jestem ta cisza,tylko sylwi i doroty zabraklo i sie forum rozpada :-
-( hej,tak nie moze byc
ja wlasnie chcialam wam napisac ze zadziwia mnie angielska glupota,kazdego dnia coraz bardziej Zastanawiam sie ile osob dziennie zglasza sie do szpitala z polamanymi nogami

nie wiem jak u was ale na bd5 ludzie chodza jakby byli przyczepieni do podloza wszedzie lod 

czy naprawde tak ciezko posypac chodniki piachem??? Przeciez tutaj placi sie wysoki tax a im szkoda nawet na piach,pewnie beda czekac az samo sie roztopi KRETYNI

ja wlasnie chcialam wam napisac ze zadziwia mnie angielska glupota,kazdego dnia coraz bardziej Zastanawiam sie ile osob dziennie zglasza sie do szpitala z polamanymi nogami

nie wiem jak u was ale na bd5 ludzie chodza jakby byli przyczepieni do podloza wszedzie lod 

czy naprawde tak ciezko posypac chodniki piachem??? Przeciez tutaj placi sie wysoki tax a im szkoda nawet na piach,pewnie beda czekac az samo sie roztopi KRETYNI

ja dzisiaj znowu mialam maluszka z 40 stopniami, rzygajacego i z biegunka:-( Juz mam naprawde dosyc tych wirusow. Chyba przestane do wiosny na play grupe chodzic- chociaz wiem ze to tez nie jest wyjscie:-(

...zero organizacji,najlepsi są pakole w taksówkach- mówię do nich po angielsku a oni hyyyy???jestem zmuszona mówić po pakolsku czasami...

.WIEM ZE TO TROCHĘ PÓZNO,ALE LEPIEJ PÓZNO NIŻ WCALE