Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to troche zabawne ale prawdziwe
.Dzięki za rady w sprawie szkoły.Zawsze warto się doradzic kogoś kto już to przechodził.A ja mam kiepski nastrój bo u mojego męża w pracy szykują się kolejne zwolnienia:-( masakra już tyle ludzi poleciało i jeszcze więcej poleci na bruk :-(.No trudno brałam to pod uwagę że tak może się stac
.Ale wczoroj przeprowadziłam z mężem poważną rozmowę i doszliśmy do wniosku że nie ma co się przejmowac na zapas i jak będzie bardzo kiepsko to wracamy do Polski.Oj zle się robi tu to co się czyta i słyszy od ludzi to same złe rzeczy.Niby w agencjach nawet nie chcą rejestrowac
.A jeżeli chodzi o nasze zdrowie to znowu nic nowego ja z małym to kaszlemy jak dwie staruszki a mi na do datek leci krew z nosa jak smarkam:-(.Ale mam juz dosyc tego siedzenia w domu i ruszam dzisiaj na krótki spacer
.Myślicie że to dobry pomysł
?Bo mój mąż ogólnie zabronił nam wychodzic z domu
.Co wyrobicie jak wasze maluchy ,mają taki potworny kaszel,siedzicie i czekacie aż wyzdrowieją i wtedy dopiero ruszaciue na spacer
?

.Żal mi biedaka nigdy jeszcze nie przesiedział tyle w domu
.Oby się tylko nie pogorszyło bo na po prawe to jakoś już nie liczę :-(.A jak ty się czujesz?Już tak mało CI zostało do końca
.Ale ten czas leci
.
,jestem juz dość mocno obolała bo junior mnie od środka raczej nie oszczędza
,no i ta cukrzyca ,teraz mam wizyty w szpitalu co tydzień na jakieć cholerne kontrole ,jedyne co dobre to będę miała dodatkowe usg we wtorek
:-) no i fakt ja nie mogę powiedzieć złego słowa na szpital nawet jak potrzeba masz tłumacza ,jak ja wczoraj
i tak naprawdę to odliczam już dni do rozpakowania 

Nie ma jak kupa na dobry początek dnia. Adaś już w szkole, ostanio coś ciężko mu się wstaje. Teraz dzień staje się trochę dłuższy więc może się trochę będzie lepiej ze wstawaniem.