BożenaM
Fanka BB :)
nefretete- sliczny ten Tój maluszek
:-)a jkai rozesmiany!
kasia- bo dzewczyna która daje syna z Marcelem do Pzedszkola móiwła z eniby 4 latki tez a z tym dofinansowanem to znie bywa jednym rozyznaja innum nie :/a ja dopoki nie bd mogala go dac do rpzedszkoal nie znajde pacy:/ a jak dam a mi nie rzyznadza kasy to juz wogole bede rpacowla an przedszkole:/.Ani tak ani tak.........

kasia- bo dzewczyna która daje syna z Marcelem do Pzedszkola móiwła z eniby 4 latki tez a z tym dofinansowanem to znie bywa jednym rozyznaja innum nie :/a ja dopoki nie bd mogala go dac do rpzedszkoal nie znajde pacy:/ a jak dam a mi nie rzyznadza kasy to juz wogole bede rpacowla an przedszkole:/.Ani tak ani tak.........

wolalabym juz teraz od wrzesnia, bo on tak bardzo chce juz na caly dzien do szkoly chodzic, a i ja bym miala troche wiecej wytchnienia
; ale prawde powiedziawszy nie wiem, strasznie tu robia tajemnice ze sposobu naliczania wszystkiego....
,jutro planuje wybrac sie do job center zeby dokladnie zorientowac sie w sprawie jakichkolwiek benefitow no chyba ze pogoda bedzie do bani to wtedy pojde w poniedzialek