Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze po zakonczonym dniu pracy zapytac sie o nastepny dzien,nowi ludzie na poczatku sa upychani jezeli kogos brakuje dopiero jak sie sprawdza to dostaja przydzial na jeden dzial,moze nie brzmi to przekonywujaco ale w praktyce nie wyglada to najgorzej i trzymam kciuki za twojego malzonka 

..boszsze byście widziały ten mundurek

?Oleska ja nie jestem pewna czy mój mały miał grype żołądkową bo nie stwierdził tego lekarz ale miał coś takiego w listopadzie i trwało to kilka dni
.No i nie stety wszystkich pozarażał
.A przynajmniej większosc ludzi która nas odwiedziła bo to było w Polsce zaraz po przyjezdzie z Anglii
.

a wyglada rozkosznie, no i nie trzeba sie codziennie martwic co zalozyc, a on to by mial z tym problem, gorzej z nim niz z niejedna baba 

od jutra znika karuzela przymocowana do łóżeczka Alexa a pojawi sie tablica z alfabetem buahahaahaa...;-)
szkoła na 9 dla starszej..więc muszę ją odprowadzać a w dodatku synuś ma 10 m-cy, a moja mama 68 lat więc na dłuższą metę to nie da rady ..