Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mojadzidzia ja też już wcześniej wiedziałam, że związałaś się z Muzułmaninem Jeszcze zanim wysłałam zaproszenie na NK bo naprawdę nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia.
Ale zaproszenia ode mnie nadal nie perzyjełaś:-baffled:
Ja własnie wróciłam od koleżanki Namówiłam ją do zapisania się na forum. Powiedziałam, że takie fajne dziewczyny tutaj są Tak więc bądzcie dla Ani miłe;-) jak już się zjawi
Tak wogóle moja siostra dzisiaj wystawiła mnie do wiatru:-wściekła/y: i niew eim co teraz z tym fantem zrobic
sylwiaM przyznaje sie bez bicia ze przez przypadek usunelam cie z listy ale zaraz wyslalam ci zaproszenie zaraz sprawdze jeszcze raz,troche bylam zajeta bo moj brat wymyslil sobie krokiety na obiad a to jet czasochlonne zajecie kasia8118 ja nigdy nie mialam jakis szczegolnych pociagow do obcokrajowcow po przyjezdzie tutaj przez krotki okres spotykalam sie z bardzo sympatycznym polakiem ktory po pewnym czasie mi oznajmil ze ma dziewczyne i dziecko w polsce
SYLWIA-UPSSSSSSSSSSSfaktycznie na smierc zapomnialam,ze to juz czwarteksorki naprawde zapomnialamnic wczoraj nie pisalysmy i wylecialo mi z glowyza tydzien napewno bede pamietala
Za tydzień to ja już tam nie idę bo nie ma nic ciekawego Jakoś mało zorganizowane to jeszcze jest. Musimy poszukac gdzie indziej
Wymyśl sobie jakąś karę dla siebie
cześć dziewczynki po raz drugi:-):-):-) mojadzidzia-nie przejmuj się opiniami na temat swojego związku..ważne żebyś Ty była szczęśliwa
aaaaaaa że tam czasami się mówi o "pakolach" to się nie przejmuj :-):-):-)
ja też czasami generalizuję ale przecież różni są ludzie
co do związków to przecież czyjaś osobista sprawa z kim jest
też wysłałam Ci zaproszenie:-) mam nadzieję,że przyjmiesz mimo,że nie byłam na spotkanku i nie miałyśmy się okazji poznać..nnno w końcu coś tam się znamy ale wirtualnie