mojadzidzia
Fanka BB :)
doris78 mam nadzieje ze sie nie mylisz 

marta84 a jak tobie sie urlopuje? jaka masz pogode?

marta84 a jak tobie sie urlopuje? jaka masz pogode?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-(
i beda ci przysylac dopoki sie nie zjawisz u nich
az wkoncu musialam bo by mnie tymi listami normalnie zawalili,no i oczewiscie u nich w komputerze byl blad,mieli zaznaczone ze nie mial szczepienia ale na szczescie ja mialam kartke co oni daja po szczepieniu:-)i wkoncu przestali przysylac

.Kurcze mały dzisiaj nie chciał spac i robiłam dwa podejscia żeby zasnął
.No w końcu udało się za drugim razem
.Aniteczka kolorek fajny,taki naturalny
.Sylwia.m to co spotykamy się w czwartek w kulkolandzie tak o 11?Pasuje Ci?Ktoś jeszcze chętny???

pracowalam tylko dwa dni ,ale akurat w te dni jak mialm szkole popoludniu i tez tak latalm i Kuby caly dzien nie widzialam:-(
Plakal mi dzisiaj wczesniej 2h40min juz nie wiedzialam jak mu pomoc:-( 

A co do dentysty to w bradford chyba bedzie ci ciezko znalezc. poszukam gdzies numer- dzwonisz a oni szukaja ci dentysty ktory przyjmuje nowych pacjentow i jest w miare blisko- ostatnio znalezli mi leeds 

Mam wiec gotowy na jutro

myslalm ze wy tak z Sylwia samotnie sie spotykacie