reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

marzena-ja to nie mam czasu ,bo mol internetowy ze mnie:-D:-D:-D
siedzę dzisiaj znowu,bo obiad od wczoraj mam już:tak::tak::tak:
ale zaraz muszę się wziąść się za porządki wreszcie:szok::rofl2:

mały śpi:happy:na całe szczęście,bo daje do wiwatu ostatnio:baffled:
kupiliśmy wreszcie kojec:-)......ale nie chce w nim spać:crazy::baffled::baffled::baffled:
budzi się w nocy,a ostatnio to mnie nie poznał :-:)crazy::rofl2:przez te włosy:baffled:
no i oczywiście na szczęście baba w pogotowiu już była:-D:-D:-D

reklama
czesc dziewczynki
widze ze wszystkie jakos zajete :dry: a ja szykuje sie do zrobienia jakiegos sensownego obiadu ale nic mi nie przychodzi do glowy... :crazy: macie moze jakies pomysly?
aniteczka1981 ile bym dala zeby miec obiad gotowy,czasami staram sie przygotowac na 2 dni ale wszystko znika jeszcze tego samego dnia....
kasia8118 poszalalas wczoraj z doris a dzisiaj pewnie moczysz obolale paluszki w goracej oliwie :-D;-)

Doris , nie uwierzysz ale dziś w nocy mi się przypomniało że Ci nie odpisałam w niedzielę. Przepraszam.
Tak usnęła po drodze, ale miałam z nią przeboje. Usypiała na siedząco, głowa na boki jej latała a jak chciałam ją położyć to w płacz. Tłumaczyłam żeby się położyła spokojnie do domu mamy kawałek drogi , się wyśpi, nic. Usnęła tak mocniej dopiero 15 minut przed domem. Mały uparciuch.
To samo z obiadem. Nie mam już siły sie denerwować, z resztą nic się nie odzywam nigdy jak nei je , żeby nei zrazić di jedzenia. Ruszyła łyżką dwa razy podziekowała.
Nie rozumiem dzieci.:crazy::crazy::crazy:
W ogóle to mi się z siostrą mylicie, odpisuję jednej myślę że to druga i odwrotnie. Może się kiedyś to jakoś unormuję.:-D:-D:-D

Dziewczyny u mnie z tymi szczepieniami jest tak, że nie zawsze mnie informują. Sama muszę pilnować. Ale u mnie jest trochę inaczej, bo mam zaległości w szczepieniach, jeszcze z Polski i idę indywidualnym tokiem. Ostatnio od 5-6 miesięcy co miesiąc mam szczepienie. Całe szczęście dziś ostatnie. CHYBA:szok::szok::szok:

Aniteczka super wyglądasz. Spodziewałam się większej zmiany. Według mnie wyglądasz tak jakbyś miała naturalne włosy.
kasia.j ja mam dziś angielski na 18, to może się spotkamy. Może trafisz do mojej grupy :-):-):-):-)
mojadzidzia no to Ty masz ładnych głodomorów w domciu.

Witam panie:-).A ja dopiero co pomyłam gary po obiedzie i odprawiłam męża do pracy:tak:.My mieliśmy dzisiaj zupę warzywną na obiad:tak:.Także mam teraz trochę luzu:tak:.Mojadzidzia paluszki mnie nie bolą bo ja to taka pisarka na tym forum :-D:-D:-D.Zero bólu sama przyjemnosc:tak::-D.A co do spotkania w czwartek to kto jeszcze chętny?Dalej dziewczyny szykowac się na spotkanie i nie ściemniac że jesteście zajęte:wściekła/y:.

Kasia8118 to wy się w czwartek spotykacie? Ja zrozumiałam, że w sobotę:-D:-D:-D. Kurdę ja w czwartek nie mogę. Mam ostatnie spotkanie z kursu (kiedyś o tym pisałam). W ogóle to miła niespodzianka nas kursantki spotkała. Na ostatni dzień z fundacji zostały przydzielone pieniądze na jakaś przyjemność dla nas kursantek. Chyba będziemy miały tatuaże na dłoniach robione. Miałyśmy do wyboru, manicure, masaże jakieś. Sympatycznie
Póki co właśnie spadam. Odezwę się później

Ostatnia edycja:
Roksanna ja też rodziłam w Polsce i częsc szczepionek mały miał w Polsce i pózniej jak tu przy jak tu przyjechałam to mały miał bardzo często szczepionki:tak:.Teraz mam już spokój aż do czasu szkoły:tak:.

kasia8118 krystian takie kochane i grzeczniutkie dziecko.pewnie bawi cie ciastolina a mamusia buszuje na ebay'u :-D:-D:-D a ja dalej obiadu nie mam bo mi sie bulka tarta skonczyla i mam lenia zeby wyjsc z domu bo pogoda taka nie za ciekawa,mam jeszcze godzine zanim pierwszy glodomor w domu zawita :sorry2:

Ja tez sie z Wami witam,

Kuba do szkoly odstawiony, a ja mialam sobie pochodzic po sklepach, ale mi sie odechcialo przez ta pogode.

roksanna - to moze faktycznie sie spotkamy :-)

Kasia8118 - ja na razie przez najblizsze dwa tygodnie odpadam ze wszelkich spotkan :-(

reklama
Hej
Ale pogoda:szok: Szymon sie wyszalal na kulkach , potem obiadek i smacznie spi:tak:
mojadzidzia- mojego Artura siostra tez ma takie akcje na tym filmie, tez go uwielbia az jej oddalam plyte:tak:
Kasiaj- a na obiadek dasz rade cos wykombinowac?
roksanna1- o jaka mila niespodzianka ci sie trafila:-) masaze, bajery- pozazdroscic- wszystko co potrzebne nam mamusiom:tak:

A ja mam znowu babski wypad do leeds w sobote:-) Moze ktoras jest chetna bo jest nas tylko 3 a im wiecej tym weselej:-D:-D

Do góry