reklama

Mamy z Bradford

Rany, ale Wy leniwe jesteście:szok::-D Obijacie się z tym pisaniem jak nic:tak:;-)

Ulcia dobrze, że to nie ospa:tak: Ja raczej do parku się nie wybieram:no: najprawdopodobniej u rodziców będę cały dzień (o ile nie pójdą do pracy)

Moje dziecko chyba jakaś choroba łapie:-(:-( Jeszcze nie wiem jaka bo nie ma żadnych objawów poza apatycznością, co do niego nie jest podobne:-( Wczoraj nic prawie nie zjadł przez cały dzień, w nocy źle spał a przed chwilą zasnął mi na rękach:szok: co już długo długo mu się nie zdarzało:szok:
No nic, będziemy czekac i obserwowac:-)

reklama
Dzień dobry:-).Sylwia.m a no leniwe towarzystwo tak że szok:wściekła/y:.Mój mały po tym kulkolandzie czwartkowym dostał kataru, ale ogólnie ok.nic mu nie jest.Wczoraj tylko trochę go przeciściło ,ale nie miał gorączki więc nie będę robic z tego tragedii:tak: tym bardziej że on miewa problemy z kupą i jak od czasu do czasu zdaży się dzień że zbobi kilka kupek to nawet się ciesze:tak:.Ulcia.C ja radzej odpadam w niedziele jeżeli chodzi o park bo mam już plany:tak:.Fajnie że to nie ospa:tak:.Szkoda tylko że lekarze nie wiedzą co to jest:baffled:.Mojadzidzia a co u Ciebie czemu się nic nie piszesz?Nefretete po zdjęciach widze że lubisz czerwień:tak:.Oj ja też bardzo lubie szczególnie taką intensywną :tak:.To co dziewczynki przyjemnej soboty życze oby tylko nie padało:-):tak:.

czesc dziewczynki
sorki za lenistwo ale naprawde nie mialam czasu na pisanie,co nie znaczy ze was nie podczytywalam kazdego dnia :tak:
sylwia.m spodniczka naprawde fajna i narobilas mi ochoty chociaz ja stronie od spodnic jak tylko sie da ta wyjatkowo mi sie spodobala,szkoda tylko ze tej brzoskwiniowej nie da sie zamowic :-(
ulciaC najwazniejsze ze Kevinek czuje sie dobrze a jezeliby przeszedl ospe teraz to mialby juz swiety spokoj,nie jest to grozna choroba pod warunkiem ze sie jej nie przeziebi
kasia.j dzisiaj sie dowiedzialm ze musimy sie wyprowadzic jak najszybciej z naszego domu bo byl zastawiony pod hipoteke ktora nie zostala splacona :wściekła/y: na szczescie dom obok tez jest tego samego wlasciciela troche drozej ale na razie przeniesiemy sie tam bo i tak bedziemy wkrotce szukac czegos w wakefield :crazy:
kasia8118 u mnie ten tydzien kroluje pod znakiem zakupowego szalenstwa i obiadkow na miescie czyli totalny luzik :-D niestety to ostatni dzien bo od poniedzialku S wraca do pracy no i znowu rutyna :baffled: dzisiaj wybieramy sie na 'imrezke' urodzinowa mojego siostrzenca tak ze spadam sie szykowac
MILEGO DNIA!!! ;-)

Mojadzidzia a jesteś pewna, że nie da się zamówic brzoskwiniowej?? u tego gościa jest tak, że najpierw kupujesz konkretny rozmiar a potem w mailu wysyłasz mu kolor jaki chcesz:tak:
Współczuję nagłej przeprowadzki:sorry2: dobrze że chociaż blisko:-)

Mały wszamał obiad i poszedł znowu spac a mnie boli głowa:-(

Mojadzidzia to ten Twój siostrzeniec ma urodzinki tak jak moja Mati . My też dziś szykujemy mini imprezkę.
Ulcia nie wiem czy w tym tygodniu przyjdę do Lister parku? Mój ma wolne, akurat nie zawsze weekend wolny. A na którą chodzisz zawsze do tego Lister parku. Może daj mi jakiś namiar to rano smsa Ci prześlę? Może tak być?

A wiesz co to dziwne:baffled: Bo gościu napisał do mnie osobnego maila z pytaniem jaki chcę kolor:sorry2: Więc po co jak tylko czarne wysyłają:confused:

Roksanna wszytskiego naj naj naj dla Matyldy:-)

reklama
Hej dziewczyny
Super pogoda dzisiaj, ja juz po zakupach a teraz szykuje sie na imprezke:tak::-)
Zycze milego weekendu
Kasia8118- napisz mi jutro smska o ktorej bedziecie wyjezdzac jezeli otley nadal aktualne- bo to tez w sumie od pogody zalezy wiec czekam do rana;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry