Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
doris78 mi sie od razu to imie spodobalo jak tylko przez przypadek je wymowilam S tez stwierdzil ze b.ladne tylko moja mama mowi ze takie ruskie pewnie sie przyzwyczai yowka rzeczywiscie ladne mieszkanie i cena jaka niska
Bardzo niska jak na 3 bed....tylko 415 f. i ladne mieszkanie i dzielnica spokojna...same plusy.A ta agencja ma wiekszosc fajnych mieszkan..no i bez grzybow.
A ja bardzo lubie rosyjskie imiona..Nadieżda..Nadia...Nadusia..byl taki okres w moim zyciu , ze chcialam isc na filologie rosyjską ..wybralam jednak inna profesje
moj nick Yowka tez powiazany z imieniem rosyjskim Yowa..Yowanka..kiedys tak mnie nazywal moj bardzo dobry znajomy i zostalo.;-)
ja szczerze mowiac nie wiedzialam ze to rosyjskie imie dopoki nie sprawdzilam znaczenia,wcale mi to nie przeszkadza skad to imie sie wywodzi bo bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze moja coreczka w przyszlosci nie bedzie miala do mnie zalu
Mieszkanie bradzo fajne no i faktycznie tanie,jak na 3 sypialnie:-):-):-)ale ten salon wielkiNefretete powiedz Dominikowi ze bedzie mial miejsce na perkusje dla Alexa
Moj Szymi zasnąl wiec ide sie przy nim polożyc na mają drzemkę..potem obiadek...jakies zakupki ..sprzatanko..wiec pewnie bede dopiero wieczorkiem jak maly usnie.Ciesze sie, ze odświeżyłam BB buziaki dla was i milego dnia.