reklama

Mamy z Bradford

Marta84 fajna ta twoja mała:tak:.4muchy no faktycznie coś się ostanio opuściłaś w pisaniu :tak:.Miejmy nadzieje że to tylko chwilowe:tak:;-).Doris78 no ja skorzystam z tego pierwszeństwa z wielką ochotą tylko nie chce mi się samej chodzic z brzuchem:-(.Więc szukam ochotniczki co by mi towarzyszyła:tak:;-).Zostałaś nominowana:tak::-D.

reklama
MARTA84-oj slodziutka ta twoja mala:-):-)a w tej spodniczce to wogole uroczo wyglada:tak::tak::tak:
A z ta salatka to se daj spokoj:tak:bedziesz siedziala w kuchni i tracila czas:-)kazda jakies ciastka przynieise i bedzie jedzonko:tak::tak::tak:

ROKSANA-ona do mnie zadzwonila wkoncu i sie umowilam na czwrtek na 20 bo powiedziala ze najpierw musi nam test zrobic i wtedy przydzielic do grupy:-)
AGNIESZKAUK-jak chcesz dac odpowiedziec i cytowac kto co powiedzial wytarczy nacisnac na dole po lewej stronie plusik i cale zdanie sie pokaze :tak::tak::tak:Mam nadzieje ze napisalm sensownie:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

Wow ale dzisiaj fajny dzien na forum:-D:-D:-Dsame nowe kolezanki:-):-):-)
JSTYSIAK-witaj na forum:-)sa tutaj dziewczyny z bd 2 :-)A jak twoja gwiazda ma na imie??

reklama
Hej czy wy dzisiaj sobie żartujecie :confused:.Skąd tyle nowych dziewczyn jednego dnia?A tak na serio to strasznie się ciesze:tak::-D.jstysiak witam ciebie i to bardzo gorąco bo kto wie może będziemy sąsiadki :tak::szok:.A zdradzisz tajemnice gdzie będziesz dokładnie mieszkac na BFD2?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry