reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Artura sis urodzila- po 19h zrobili cesarke- jest dziewczynka Maja( nie gucio-sylwia:-D:-D)
Doris78, nefretete- a jak to jest po cesarce oni czyszczaja macice czy i tak oczyszczanie jest takie samo jak po naturalnym porodzie???????????????:baffled:
Roksanna1- no to tobie tylko pozazdroscic 2h:szok: Ja tak chce nastepnym razem:-p

A i decydujcie sie z tym spotkaniem bo ja musze cos zaplanowac na jutro i pojutrze. Mam przedszkole , kulki, spacer w shipley ale chetnie cos wymienie na spotkanie z wami:-p

A pogoda dzisiaj byla pieeeeeeeeeeeeekna. 2 razy z malym smignelam a w miedzyczasie wpadla kumpelka ze wsi z jajeczkiem i pierdolkami od zajaczka dla szymcia:baffled:

yowka- wooow syrop woooow:-D:-D:-D

Ampar3 no to gratulacje dla Madzi :-):tak:;-).Ja dziewczyny jutro zdecydowanie nie mogę ale w czwartek mogę się z wami spotkac pod warunkiem że jstysiak się zgodzi na zmiane planów bo w sumie jesteśmy już umówione:tak:;-).

sluchajcie mam duzy problem z synkiem...nie chce mi jesc...ma prawie 1,5 roku.Jest na obiadkach sloiczkowych ..czasami zje moja pomidorowa i rosolek ...ale ostatnio to doslownie nic mu nie smakuje..jeden wielki placz przy jedzeniu a ja nie mam juz pomyslow.Jak wygladaja wasze jadlospisy?sniadanko obiad kolacja i w miedzyczasie?

O pare pomyslow proszę:)

yowka ja mam podobny problem mój mały też jest niejadkiem i nic mu nie smakuje:no:.Pierwszy rok życia pięknie jadł dosłownie wszystko.A pózniej zaczął wydziwiac.Raz zje a raz nie:confused:.Musisz się uzbroic w cierpliwosc :sorry2:.Ja ci nic ciekawego nie doradze bo sama mam taki sam problem:no:.

YOWKA-a moj za to wlasnie sloiczkow nie chce:no:jedna ma ulubiona ze sloiczkow a reszty to nawet nie tknie:no:
A twoj to zupelnie nic nie je???czy tylko obiady??moze poprostu za duzo je przed obiadem a potem nie chce jesc:dry::dry::dry:
Ja Dawidkowi daje na sniadanie-tosta z dzemem,albo kanapke z serem i dzemem,jakiegos rogalika i do picia jogurt pitny,albo jajecznice mu usmaze,na obiad to je to co my, a na kolacje-kanapke z szynka,z tunczykiem,albo frankfurterki mu ugotuje,te tosty z szynka i serem zje.A pomiedzy to jakis jogurt ,serek,owoce i jakies warzywa:-)ale wiadomo nie zawsze to zje i nie wszystko:tak:

reklama
Kasia8118- dzieki za gratki dla magdy- moze uda nam sie jutro podjechac do szpitala to jej przekaze:tak:
yowka- oprocz obiadow daje: parowki, kanapke z chleba tostowego- z filadelfia albo szynka albo pasztetem, jajecznice, tost, jogurty, zupe mleczna, serki zolte, owoce, budyn,
Obiady: je wszystko. Jak mial 1.5 to preferowal miesa w sosie-schab, gulasz, bitki, makarony z sosami i zupy-takie geste jak krupnik, jarzynowa, gulaszowa

Do góry