reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej kobitki
Co tam porabiacie w chlodny weekendzik?
My siedzimy w domku i sie nudzimy, nawet na spacer nie wychodzimy bo zimno, zreszta jak kazdy.
Dziewczyny kupilam sobie suknie na e-bay, na poprawiny, bardzo mi sie podobala , ale nie wiem czego sie spodziewac bo to az z Chin. Mierzylam sie i wsio ok, ale wiecie zawsze jakis strach. Wkleje wam fotkie jak dojdzie.

Piszcie co tam u was i co porabiacie:-)
Kama a ty jak sie czujesz? A moze juz sie zaczelo???????????????????

Coz,ja nadal czekam i nie czuje aby cos mialo sie ruszyc.Ale nie denerwuje sie ,bo wiem ze maluszek mi wszystko wynagrodzi i szybko zapomne ile kazal nam na siebie czekac!!!!!:-D:-D:-D
Skasowalam tylko suwaczek bo mnie klamal,piszac ze jestem juz mamusia;-)

haha no tak racja z tym suwaczkiem:-).
A masz juz termin wywolania?
Ja przenosilam dokladnie tydzien i 6 dni. No i wiesz tez na nic sie nie zapowiadalo i wsumie wywolali mi ,a Symek byl taki uparty, ze nic go nie ruszalo.:-D

Jeszcze chwila i bedziesz wklejala fotki ;-):-)

U mnie nadal cisza. Niunka ty mnie nie strasz z tym tygodniem i szescioma dniami,bo to akurat by wypadalo w dzien przylotu mojej mamy. I kto ja odbierze z lotniska:no: Moj maz wczoraj po raz pierwszy odkad sie znamy zabral mnie do muzeum. Przeciagnal mnie tam po pieciu pietrach z mysla ze moze jak polaze to synus zechce wyjsc a tu nic z tego. Cfcgirl odezwij sie-napisz jak sie czujesz,jak Marysia? W ogole jakos tak cicho u nas ostatnio:-(
Aha mam jeszcze pytanko:
Dziewczyny napiszcie czym myjecie wlosy maluszkom,kupilam tak jak radzilyscie oliatum,ale niewiem co z wloskami. Tym samym czy raczej mydelko lub szmpon???

kama - Maciusia kapiemy w Oilatum, ale tak od 3 tygodnia, bo wczesniej mial po wszystkich kosmetykach uczulenie, do mycia stosuje "aqua cream bp" a kremuje go E45, ma po tym mieciutka skorke i zadnych uczulen, ubranka piore w platkach mydlanych, bo po proszku mial plamy na brzuszku; kazde dziecko jest inne i moze Cie czekac testowanie

pogoda sie poprawila, to mozna w koncu pospacerowac z dziecmi, Kuba dzis na zabawach spiewal dzieciom "starego niedzwiedzia" :)

reklama
hej dziewczynki.czas nadrobic zaleglosci w czytaniu naszego forum:tak:mialam przestoj bo byla u nas babcia.nie powiem bo mi sie podobalo;-)troszke luzu dla mnie.bylam glownie potrzebna jak mleczarnia:laugh2:ale fajnie troche odpoczelam.
mhhh kama a ty dalej w jednopaku:crazy:?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry