reklama

Mamy z Bradford

hej kobitki
Mam pytanko.Otoz czy ktoras z was sie orientuje co trzeba zrobic w sytuacji , kiedy firma plajtuje i chce sie otrzymac taka angielsa koroniowke. Jaka jest procedura co i gdzie zalatwiac.????????????????????
No i ile sie dostaje.

wlasnie moj maz sie dowiedzial ze szef za jakies 2-3 tyg, zamyka interes bo bedzie bankrutem, powiadomil go wczesniej , ale nie wiemy co i jak dalej.
czy moze przysuguje my jakas wyprawka, albo co?????/

dziewczyny jak macie jakies informacje na ten temat to pomozcie.Prosze.

Hejka .

O ile mi wiadomo to jezeli firma upada to powinna zapewnic swojemu pracownikowi wyplate 3(miesiace) po zamknieciu, tak mowil moj maz.a co wiecej to nie wiem ...jesli to jest wieksza firma , tkj, np dhl excel to powinni przeniesc do innej filli ...ale nie wiem na ile to wszystko prawda :sorry2::-(:no:

Zycze Wam oby mezulek szybciuytko znalazl lepsza prace ;-)

reklama
Kama spokonie , wiem ze takie oczekiwanie jest najgosze , ale pomysl ze juz tak niewiele pozostalo i bedziesz tulic malego w ramionach.Jeszcze troszkie.
Wypoczywaj ile sie da , bo lada moment nie bedziesz miala czasu na nic, kompletnie na nic , zobaczysz wspomnisz moje slowa.

Cfcgirl- jak tam u ciebie sytuacja , uspokoilas sie juz troszkie.?

kama - cierpliwosci, juz niedlugo bedzie z Toba, duzo wypoczywaj!!!!!

A ja dzis mam kiepski humor, chyba jeszcze hormony mna rzadza, czekam na meza i wychodze z domu na jakas przejazdzke po okolicy. Kubus nawet wyczuwa, ze dzis to lepiej z mama nie zaczynac i nie lobuzuje.

czesc dziewczyny
Kama - :-)spokojnie, w koncu maluszek powie ze chce wyjsc :-) Moj Dawidek powiedzial 10 dni po terminie....

Powiem Wam ze ja chyba nigdy nie wyjade do meza. Dawid znowu jest chory i narazie z wyjazdu nici. Bardzo sie obawiam co bedzie jak on w Anglii zachoruje, normalnie mam stracha.

reklama
Przekaska na cieplo... np. ryz zapiekany z jablkami i cynamonem i miodem.
Na cieplo nic wiecej mi nie przychodzi do glowy teraz.
Ja wystawiam raczej zimne rzeczy takie jak miska z mandarynkami juz obranymi i rozdzielonymi na kawalki, galaretka z owocami (kupuje 3 rodzaje galaretek puszke ananasa).
Ale Ty chcialas na cieplo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry