reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam sie z ana my tez dopiro z Wiki wstalysmy ja pje kawke a wiki juz zjadla sniadanko i oglada bajki mialamm isc dzis do lekarza ustawic wiki szczepienia bo czekam na apoytment 5 miesiecy i nic ile to mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale pogoda nie za bardzo wiec moze jutro sie wybiore akbo zadzwonie

Marta 84 poczekam na dziewczyn decyzje ,moze ktoras bedzie jechała autobusem , razem to zaplanujemy. Ja przyznaje ze autobusem jeszcze nie jezdziłam . pierwszy raz wolałbym zaliczyc z kims:baffled:
a Ciebie nie miało gdzie wywiac ,tylko az tam?:-D

marta84- to koszmar tyle czekac ja mam pecha byla u mne doktorka na wywiadzie i powiedziala zebym czekala na szczepoienia wiki bo napewno bedzie je miala ale to mnie juz wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak tam pojde to nie wiem co im zrobie wszystko mieli podane ja ich nie rozumie

tynia i wiki - przejdz sie do surgery i popros o plan szczerpien. Niech Ci wszystko uzgodnia i wpisza w baze danych. A jakich szczepien Wam brakuje??

reklama
Czesc:-):-)
Pogoda wcale nie jest taka zla:-)jest 8 stopni,ale nie wieje i nie pada,a to chyb najwazniejsze:tak::tak:

Apropo jutrzejszego dnia ,mi to jest wsio ryba gdzie:-):-):-)wiec poczekam co Wy zadecudujecie:tak:

TYNIA I WIKI- To dziwne ze musisz tyle czekac na szczepienie:szok:
SYLWIA-a Ty kiedy sobie stroj kupujesz???:-D
KATIN-ale Ty masz fajnie z tym spaniem:-)och....kiedy mnie to czeka??:baffled:

Do góry