reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam!
Ja juz an nózkach, makijaż zrobiony i zaraz smigam do maiatsa kulka spraw pozałatwiać:).

SylwiaM- a no mąłe top B....musimy to ponadrabiać:D;-)

Doris- dostalismy tak jak pisąłaś TAx, ale obcieli ponad 20Ł miesiecznie:);-)

Aniteczka- jak tam dzowniła znajoma?;-)

reklama
Ja też się dzisiaj melduje.
Wczoraj przyszła do mnie sąsiadka i zrobiłyśmy posłanie dla kotki która jest już coraz grubsza, była tam ale śpi chyba już gdzie indziej. Wyżej, może tam czuje się bezpieczniej?
A wracając do połówek, to ja je właśnie zjadam. Może najwyższa pora z tym skończyć. Doris ma rację, dobrze że je i to
Doris ja też jestem za piątkiem z Lister Parku. Dziewczyny gdzie Wy byłyście w ZOO:confused::confused::confused:
AgnieszkaUK i co byłaś z mężem w tej przychodni? :szok::wściekła/y: Ja też jestem w tamtej przychodni.
Moja kiedyś dostała syropek, takiego głupiego jasia, ale była fajna. Też wtedy chciałam taki syropek do domu. Wiecznie uśmiechnięta i taka błoga. :-):-)
KasiaJ ja też ryczę na filmach. W ciąży zrobiłam się taka ckliwa i mi już zostało. Nie żebym wcześniej nie płakała, ale nie aż tak. A potrafię płakać na rozdaniu nagród, na miss Polonii :eek::-):-):-)
SylwiaM moja jeszcze nigdy nie była u fryzjera. Sami ją obcinaliśmy, a teraz zapuszczamy. Zobaczymy jak długo. Może jak zobaczy mamę u fryzjera to sama zachce. Teraz podejrzewam, że byłaby reakcja taka sama jak Twojego Marcela :-D:-D:-D.
BożenaM na razie nie mam okazji dla nich pracować, ale tam jestem zarejestrowana i ostatnio dzwoniłam, ale nic nie ma. Byłam tylko ciekawa czy jak tam sie dzwoni to można z nimi gadać po polsku? Bo zapytałam o prace, a ona mnie przełączyła do gadającego po angielsku (swoją drogą super głos :-D). No i mam do Ciebie pytanie? Mam tak do nich dzwonić co tydzien:eek:, dręczyć?

Moja też dziś sfochowana. :no::wściekła/y::szok::-)

WITAM
Nam sie swieta troszke przeduzył,planowany był powrot w poniedziałek,wrocilismy dopiero wczoraj :tak:
Było milo i bardzo zielon.W Walli jest duzo lasow.Fajnie nam znajomi zorganizowali wyjazd, zobaczylismy prawie cała okalice,zamki,jeziorka,i swietne widoki,mieszkaja w dosc gorzystym terwnie.. Pogoda bardzo dopisywała,

Własnie wrociłam z dworu i jestem w szoku jak zimno:szok: wiec chyba spotkanie w lister parku odpada:-(

Hej
Moj tez dzisiaj ma fochy wiec juz spi:tak: Nie bede sie meczyc i juz. A co do telewizji to szymon oglada m jak milosc i smieje sie z babci i dziadka jak sie kloca;-)
Sylwiam- moj artur tez zaczal kurs na instruktora bo w firmie nieciekawie zaczyna sie dziac i ci anglicy stad mu doradzili zeby zrobil- zobaczymy co z tego wyjdzie:baffled:
Kasiaj- no to ci sie uwalilo w dyngusa- my jak zwykle zapomnielismy- no ale bylismy na basenie wiec chyba jakby zaliczony:-D:-D:-D A co planujecie na maj??????
Agnieszkauk- no to rzeczywiscie nieciekawie to wyglada u twojego meza- no chyba ze w ciazy jest to zacieraj rece bo niezla kaske za to placa;-)
katin- pozazdroscic wyjazdu:tak:

Pogoda nam sie spsula i nie wyglada to najlepiej do konca tygodnia:-( A ja w sobote mam urodziny i zatrudniamy tesciow do szymonka i wypadamy na kolacje i dyskoteke do leeds we dwojke:tak::-)

Roksanna1- wiesz co ja to jak suzkam pracy top dzwonie do nich srednio 2 a nawet 3 razy w tygodniu.Bo jest zcasami tak z emaja z dnia na dzien.A odnosnie mówinia tam po PL to była tam do niedawna OLA która sie zajmowłą ludzmi z BRADFORD ale ona juz tam nie rpacuje.I teraz trzeba rozmwaiac z cłaym szefem POLEM bardzo miły i pomocny.JAk mówi ze znjadzie to napewno sie kiedys odezwie:tak:;-)A i zcasmi taki Michał tam rozmawia z ludzmi z BRADFORD bo tam kazdy ma inna miejscowosć, mimo ze Polkaów tam nie brakuje:),ja tam bede dzwonila po powrocie z PL.

No ide z Marcelem sprawdzić te kulki na BD4.BO obiecąłam mu ze jak beda ferie a nie bede rpacowla z nim pojde.Zaprosił sowjego kolege i idziemy:]:-)

Ampar to ja już od dzisiaj z Tobą nie rozmawiam:szok: Wiesz, konkurencja nigdy nie śpi:sorry::-D A tak na serio to zabaczysz, jeszcze zatęsknisz za tym żeby pracował z fabryce:tak:;-) Stałe godziny pracy, płatne urlopy i takie tam:-)
A gdzie Artur robi ten kurs?? (pytam bo na pewno Rafał będzie ciekawy jak mu powiem że konkurencja rośnie:-p:-D)

Marta dzięki wielkie:-) Myślę tylko czy zrobic mu tą niespodziankę bo właśnie kupił sobie motor:baffled: i na samo ubranie wydał 360Ł:szok::szok: I sam powiedział, że to jest jako jego prezent urodzinowy na najbliższe 10 lat:-D:-D:-D
A jeśli chodzi o spotkanie to ja zmotoryzowana więc się dostosuję:tak:

Byłam teraz na zastrzyku z przeciwciałami, ze względu na nasz konflikt krwi i teraz boli mnie rączka:-:)-:)-:)-( Ałaaaaaaaa:-:)-:)-(

czesc

A ja sie dzis troche mecze. Cos mam z oczkami nie tak. Strasznie mnie swedza i chyba zwariuje :-(

Sylwia - wiem o czym mowisz, mojemu tak trudno jest gdziekolwiek sie wybrac, bo oczywiscie zaraz jest argument, ze mu wtedy nie placa, ze on nie moze miec urlopu i takie tam gadki :baffled::no: a jaki motor? scigacz czy chopper? :confused:

Ampar - no planujemy jakis wypadzik albo w Polske albo gdzies w Europe, ale sie nie mozemy zdecydowac :baffled: kazdy chce cos innego, a Bartek konczy wlasnie kontrakt i bedzie mial przerwe przed nastepnym, jeszcze nie wiadomo jak dluga, trzeba wykorzystac, bo jak zacznie nowy to znowy z pol roku nie bedzie sie go dalo nigdzie wyrwac :-(

katin - super, ze Wam sie wyjazd udal, ja znam troche polnocna Walie i bardzo mi sie tam spodobalo

roksanna - no to jak ja :-D:tak:

doris - a co to lub kto to ta BULA?

reklama
a tu znowu cisza:)
My dzisiaj spedzilismy 2 godzinki w Kulkolandzie na BD4 i potweirdzam fajnei tam!
Mały ku mojemu zdziwieniu tak sie wyszalał, że jak worcilismy zjadł i do tej pory leży i regeneruje siły .....na wieczór:):-D:-D

MarzenaM- i jak tam przeprowadzilas sie juz?

Do góry