reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
CZESC DZIEWCZYNY PO SWIATECZNIE:-)
No Sylwia juz napisala jak spedzalismy czas w swieta wiec ja juz pisac nie musze:-D:-D:-D
BOZENA M-moj Kuba tez mial taki okrez ze plakal na filmach czy bajkach jak np,mamie pandzie zabrali synka pande:-(albo jak jakies zwierzatko plakalo za mama:-(On mowil ze placze dlatego ,ze te zwierzatko kocha bardzo swoja mame i teraz jest mu smutno:-(
Wydaje mi sie ze twoj Marcel ten sam okres pzrechodzi co Kuba kiedys:tak:
Marta84-A moze bysmy sie spotkaly w Lister parku???pewnie wiecej dziewczyn wtedy przyjedzie, a tak ladnie jest:-)
Co wy na to??
Moze piatek????

BOZENA M-z tax credit dostaniecie forme do wypelnienia o dochodach za zeszly rok i oni potem przysla wam ile wam sie nalezy na kolejny rok,ale caly czas bedziecie kase dostawac ,jedynie jak bedziecie miec wiekszy dochod wam zmiejsza kwote:-)

ROKSANA-Tu sie ciesz ze wogole je polowki:-Dbo kiedys mowilas ze wogole nie je:-)

doris78- niom jakis wrazliwy sie zorbił ostatnio:].
A co do taxu.. to dziekuje za odp bo nie wiedzilismy czy sami mamy zgoic sie po papiery czy nam poprostu przesla formy nowe lub jakies uzupełniajace.

SylwiaM- waąsnie kolezanka mi na GG napisał " o widze ze znasz zone mojego byłego instruktora jazdy Sylwie?".....na to ja" tak poki co to tylko znajomosc wirtualna jakos nie jest anm pisane spotkanie"......nieźle nie:tak::-Djakie to Bradford malutkie:]:-D:-D:-D

SylwiaM- a wogole to ona mi anpisal Sylwia i nazwisko....ja na to nie znam takiej kobiety :szok:dopiero jak powiedziala z ena NK to zakumalam:-D:-D:-D
Musze WAs poznać bo pozniej takie wpadki:d:tak:Posadza mjnie jeszcze o romanse przez neta:D:tak:;-)

Hejka

W koncu sie wszystkie zameldowaly :tak::-D W swieta generalnie zadna sie nie nudzila i bardzo dobrze. Mnie ominelo wczoraj lanie, bo mezusiowi sie przysnelo :-) A teraz siedzimy w salonie i planujemy co robic w maju, az mnie glowa rozbolala.

BozenaM - moj Kubus tez taki wrazliwy i z przejeciem oglada bajki, czasem placze, chowa sie pod poduszke albo skacze, ale u mnie to moze miec w genach, bo ja tez tak robie :sorry::-)

Sylwia, Doris - a co za fryzurki sobie robilyscie?

Roksanna - Ty nie narzekaj, ze je tylko polowki, bo dobre i to :-)

ja to chyba nocke mam z glowy:-( Nikola nie chce spac,zeby jej ida i strasznie plakala wiec postanowilismy z mezulkiem ze nie bedziemy sie meczyc u gory i cala trojka jestesmy na dole.mala lata po domu jak szalona( za sprawa magicznego syropku:-):-))
doris-ja jestem za pitakiem w lister parku.uwielbiam takie spotkanka:-):-)
a my jutro do lekarza idziemy-moj maz nie domaga,puchnie mu brzuch, ze wyglada jak w ciazy i nie za pardzo moze oddychac. znajac moja przychodnie na Kensinghton bede miala problemy z dodzwonieniem sie-to ta sama przychodnia do ktorej chodzi aniteczka. takze pewnie bedzie pozniej chcial oddzwonic do mnie lekarz, a wtedy zrobie taka zadyme ze sie nie pozbieraja.zawsze bagatelizuja powaznie przypadki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się z rana:-):-)

Bożena no widzisz jaki świat mały:-D Ale faktem jest, że ja jeszcze też Was po nazwisku nie kojarzę:baffled:

Kasia.j ja standardowo z włosami:-D Od lat ta sama fryzura czyli podcięłam się tylko i odrosty zrobiłam:tak: Ja strasznie boję się eksperymentowac na własnej głowie:baffled:

Marcel już od rana się awanturuje:wściekła/y::wściekła/y: Najpierw nie chciał myc zębów, potem nie chciał się ubrac, potem chciał żebym go nosiła na rękach no i ryczał cały czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wsadziłam go do łóżeczka to się już troche uspokoił. Mam nadzieję że to koniec fochów na dzisiaj:baffled:

reklama
Hej hej:-):-)
KASIA J- a ja tylko podcielam wlosy:-)na razie zostane przy moich ciemnych wlosach:-):-)
SYLWIA-no to Marcel z Dawidem moga sobie dzisiaj reke podac,bo On tez jakich dzisiaj zfochowany:-(
AGNIESZKAUK-a co to za magiczny syropek???

Chociaz teraz stoi przy schodach i wola-BULA,BULA.....:-D:-D:-D
A BULe nic nie rusza:-D:-D:-D

Do góry