reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Marta84 pewnie znajdzie się więcej chętnych niż tylko ja :-D:-D:-D, ale ja muszę się do kogoś uśmiechnąć, znowu :-D. Mam tą świadomość że są ferie i te większe dzieci też są w domach teraz, więc chyba będzie ciężko.:-:)-(Przynajmniej ze mną.

witam wszystkie panie
ja nareszcie na forum, nie dosc ze w weekend pracowalam,musialam przygotowac co nieco do jedznia,przyszykowac ciuchy dla calej mojej rodziny na swiateczne party to jeszcze mialam problemy z kompem.niby wyswietlala mi sie stronka forum,ale nic nie moglam przeczytac bo bylo pusto:confused2::confused2::confused2: bezsens

u mnie wszystko ok,remi zaszalal z alkoholem no i jak zwykle w takiej sytuacji -UMIERA:-D:-D:-D dobrze mu tak. ja od przyszlego tygodnia przechodze na diete.mam nadzieje ze dam rade,kolezanka stosowala ja 2miesiace i schudla 8kg.mam nadzieje ze tez tyle schudne:-):-) a ja lece sprzatac,bo mam taki sajon w domu,ze az wstyd:-):-)
do wieczorka

ROksanna1- tak jestem dla u Nich zarejestrowana i pracowałm dla nich nie raz:].Moja pierwsza prca w UK to dla nich.Jestem, bardzo zadowlona.nie maialm z nimi prkatycznie problemów.A co amsz okazje dla nich pracowac?!:-)

Hej
U mnie tez juz po swietach. Caly czas gdzies bywalismy- u siostry, na imprezkach, basenik, spacerki itp. milo i leniwie
Bozenam- na child benefit nic juz nie wypelniasz jest ciaglosc:tak: Pazurki dalej na swoim miejscu- wiec super;-) A co do bajek to nieraz rzeczywiscie jest szok- mojej siostry maly wystawil wilka za wanne i nie mozna mu wogole czytac o czerwonym kapturku:szok:
Roksanna1- ja tez tych polowek nie moge juz zniesc tym bardziej ze ta druga polowke zazwyczaj ja zjadam co juz niedlugo bedzie widac- pol jogurtu, banana, jajka czekoladowego no doslownie wszystko:wściekła/y:
Marta84- ja nie mam jak dojechac:-( Sprawdze najwyzej jakies srodki komunikacji publicznej moze sensownie to bedzie wygladac;-)
Kasiaj- a ty co jeszczesie suszysz?:-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz musze brzdaka obudzic bo mi potem szumi do 11:szok:

Czesc i czołem:-):-)

Ogólnie lubię święta ale jeszcze bardziej lubię jak już się kończą:-D:rofl2: My oczywiście u rodziców w pierwszy dzień a w drugi pojechaliśmy do tego ZOO. Fajne i duże ale było zbyt tłoczno i wielu zwierzaków nie szło zobaczyc bo nie dało rady się dopchac:sorry:
Dzisiaj znów u rodziców bo była fryzjerka robic nas na bóstwo:tak: Marcelek też miał cięcie, już 4 w jego życiu:szok: Teraz wygląda super ale ile się napłakał przy tym biedak:-(Wyrywał się strasznie, no ale trzeba było się przemęczyc:baffled:

No i przed chwilą siedział ze mną na kanapie, oglądaliśmy serial i on zasnął:szok: Kurde mam nadzieję, że się nie obudzi, chociaż wątpię w to bo kolacji nie zjadł to pewnie głodny:baffled:

reklama
4muchy - my w zesżłym tygodniu robilismy M.O.T na BD4 przy Tong Street takie male niepozorne.Placilismy 50Ł.Mąz był zadowlolny bo mielismy tam jakies male niedociagniecia ze swiatłami to w tej ceneie podkrecił, a mógł np kazac dac do naprawy.A jak auto nie rpzechodzi to daje list masz 7 dni an naprawe ale pozneij nie msuisz znowu za mot placic.Znajomy był gdzie inndziej zaplacił za MOT 35Ł/ ale maial uszkodzone kazal mu naprawic i pozniej znowu wział 35Ł za nastepny mot!

SylwiaM- no to u WAS sie chyba sporo działo.

A aj nie wiem czy ktorejs z WAs nie widizlam na wesołym miateczku w LISTER PARKU w niedzilee miedzy 14-15.Blond włosy, czerwone buciki,mąż chyba blondyn i synek mały.:]Bo chyab ta osoba gdzies mi sie na zdjeciu z forum "rzuciał".:tak:;-)

Aniteczka- odpisąłam namairy!

A child przechodzi dlaej jest ciagłość, a tax child credit?

Do góry