reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
4muchy-A Ty co cicho siedzialas z urodzinami Julii???Dopiero teraz zauwazylam ze niedawno miala:tak:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JULCIA :-):-)
04.jpg

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół . . .
oraz WESOŁEGO ALLELUJA !!!

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    1,3 KB · Wyświetleń: 30
Hej
Aniteczka- no chlopa pieknie przyozdobilas, nie ma co:-D:-D:-D:-D:-D

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!!
zycza Marta, Artur i Szymonek
4muchy- sto lat dla Julci:tak:

koszyk12.gif

Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodzi.
By móc jutro o poranku
Siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!

Wesolych Swiat Wielkanocnych i Mokrego Dyngusa
zyczy
Kasia z Rodzinka

4 muchy - wszystkiego najlepszego z okzji urodzinek dla Julki

BozenaM - ja tez wlasnie widzialam ogloszenia na slupach w centrum miasta, ze beda jakies utrudnienia w ruchu drogowym, ale nic wiecej nie znalazlam na temat tej parady :baffled:

no i jak jajka pomalowane napewno:laugh2::laugh2::laugh2:
eeeeeeee myslicie,że mój by sobie dał pomalować we wzorki:-p:laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
co innego to by sobie dał ..naaapewno ale nie wzorki;-):szok::-D:-D:-D:-D:-D
ehhhh ide spać,bo zajechana jestem jak 150:eek::-)sałatka,krokiety,ciasto a jutro rosół:baffled::baffled::baffled:CHYBA:rolleyes2:
tak się zastanawiam kto to zje:-)

jeszcze raz pogodnych świąt:tak::tak::tak:

Widze, ze od stolow nie odchodzicie. Zacznie sie jutro marudzenie o nabytych kilogramach ;-):tak::-D
Ja dzis sama w domku. Bartek zabral ferajane na wycieczke, a ja sie relaksuje w domeczku. Udalo mi sie dzis pomoczyc wszystkich domownikow, a ja jak na razie sucha. Ale jak znam mezusia to tuz przed polnoca mnie obleje z calego wiadra, zebym mu nie mogla juz oddac :baffled:

KasiaJ- no to odpoczywaj poki mozesz:)
Mój mały dzisiaj zaskoczyła nas w łozku mial spzret przygotowany prze zmoja matule i nas moczył do "'bólu":-Dale miał radoche:)

A ja Świeta spedzam praktycznie w w łózku <goraczka, katar itp>Wczoraj troche posapcerowlaismy i z małym zachaczylismy o wesole maisteczko w Lister Parku.

Kobiety koniec jedzenia wskakiwac na forum:);-)

reklama
i jak po swietach kobietki ?? Wlasnie wchodzcie juz na to forum :)
Bozena dzieki za ten numer telefonu o prace dzwonilam tam w piatek mojej mamie i dzis oddzwonili ze jutro ma przyjsc sie zarejstrowac mam nadzije ze bedzie tam pracowac bo juz ma dosc tego siedzenia w domu no i kasa tez jest potrzebna wkoncu wnuczka albo wnuczke ma w drodze :)

Do góry