reklama

Mamy z Bradford

kasiu-moje baby ma 8tyg i dalej ma blekit w oczach:tak: nie plakalabym gdyby tak zostalo...mhhh chociaz nikt u nas w rodzinie nie ma niebieskich oczu:baffled: my na szczepienie idziemy w walentynki..hihi powiedzcie dziewczyny czy to prawda ze dzieci potem sa niespokojne,marudne,ze nawet moze byc goraczka:szok: ech..ale nam sie zapowiada ten walenty....

reklama
Edytko a kiedy wracacie z kraju?? Jak coś to może w przyszłym tygodniu podjadę w czwartek wieczorem. Mój brat do 16, 17 jest w pracy, więc na chwilke bym podjechała, bo wiem,że bedziesz miała urwanie głowy przed podróżą. No chyba ,że wracacie do UK jeszcze przed moim terminem to po waszym powrocie podjedziemy.
Czekam na wiadomości,A ja mieszkam na BD18

dostalam smska od Kamy: O 13 po 22 godzinach porodu urodzil sie Maksik z waga 3110. Jest najpiekniejszy, ma ciemne wlosy i niebieskie oczy. Pozdrawiam cieplutko!

:-):-):-)

Gratulacje Kama!!!! Po tylu dniach czekania i tylu godzinach porodu medal sie nalezy. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zdrowka Wam zycze, niech Maksio rosnie silny i zdrowy:))

Az przypomnialy mi sie chwile jak Marcel sie urodzil, piekne i niezapomniane:))

Kasia moj Marcel ma caly czas niebieskie oczka ale sadze ze juz mu takie zostana bo oboje z mezem mamy niebieskie, wiec jakie mialby miec nasz syn:)) I jak z waga u Maciusia, duzo przybral?? Marcel na tym bilansie mial 5.64 (dosyc duzo zwazywszy na to ze urodzil sie 2980, wiec prawie juz podwoil swoja wage urodzeniowa)

Mw80, lekarz mowi ze goraczka moze wystapic, dostaniesz paracetamol w syrpie tak na wszelki wypadek. U mnie okazal sie on niepotrzebny bo Marcel nie dostal goraczki. Ale nie powiem, marudny troszke byl no i duzo spal.

Ostatnia edycja:
Macius troche marudny jest po szczepieniu, poplakuje, dalam mu paracetamol, moze sobie troche pospi. Wazy 6,78 a mierzy 60cm. Troche zwolnil z tym przybieraniem na wadze :-)
My z mezem mamy oboje piwne oczy, Kubus ma niebieskie i Macius tez sie zanosi ze takie bedzie mial :confused:

Po pierwsze Kama gratuluje ja juz tu mamie opowidam jaka jestes dzielna kobita. buzka dla nowego czlonka BB
dziewczyny ja wlasnie ie wiem co jest z tymi oczami hehe nasz Michas ma pol roku zaraz a one nadal niebieskie :) ja mam bardzo ciemne moj mezus ma tez ciemne pytalam okulisty do jakiego czasu moga zmienic kolor i do roku ogolnie wzrok sie rozwija i oczy zmieniaja kolor no i wlasnie ze wzgledu na to ze oczka sie rozwijaja to do roku zadnej tv :) ja czasem przyznam sie bez bolu stosuje jako uspokajacz na chwilke tv :) ale to jak babcia nie widzi bo krzyczy na mnie :)
a po szczepieniu ja z Michasiem mam tez tak nawet 2 dni male urwanie glowy potrafi miec goraczke nawet 39 i placze i marudzi ale paracetamol pomaga.
Niunka z tym mleczkiem to mozna tak jak dziewczyny pisza probowac jak jedna nie bedzie smakowac lub bedzie sie ?Szymek prezyl i puszczal baki to mozna zmienic i szukac odpowiedniego mleczka
My tu mamy maly problem z kupa :) a dokladnie zatwardzenie ;/ przez to ze maly zaczol jesc nowosci tj zupki, owoce kaszki i nic biedakowi nie pomaga. wczoraj pomogl termometr z olika w pupci ale nie moge przeciez tak co dziennie robic
moze wy cos poradzicie? pic nie chce za bardzo je jablka tarte ale czytam wlasnie na necie ze jablka tarte wcale nie dzialja rozluzniajaco sliwki dzis pojada sobie ale nie wiem czy zadziala ;/
pozdrawiam was i sle buziaki z Polski :)

Kamus serdeczne gratulacje zyczymy zdrowka dla mamusi i Maxia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No wkoncu sie doczekals:-):tak:

Cfcgirl- kochana pewnie bedzie male urwanko , ale nie ma problemiku mozesz wpasc , zapraszamy na kawusie.Jeszcze nie wiemy kiedy wracamy wiec lepiej teraz .Zadzwon wczesniej to sie ugadamy

Co do Szymka oczek to ma niebieskie , takie cudne , bardzo bym chciala zeby mu takie juz zostaly.
Kasiu- widze ze maluszek niezle przybiera na wadze.Szymon jest starszy o 4 miesiace i ma 8kilo.

Koncze bo jestem strasznie dzis zmeczona.papa

reklama
STOL LAT DLA SZYMKA Z OKAZJI POLOWKOWYCH URODZIN :):-)
Ale ten czas leci a niedawno umawialysmy sie niunka na porodowke ;/
te chlopaczki widze to male grubaski, michalek tez ma ok8 kilo rosnie i rosnie a ja tylko garderobe wymieniam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry