Po pierwsze Kama gratuluje ja juz tu mamie opowidam jaka jestes dzielna kobita. buzka dla nowego czlonka BB
dziewczyny ja wlasnie ie wiem co jest z tymi oczami hehe nasz Michas ma pol roku zaraz a one nadal niebieskie

ja mam bardzo ciemne moj mezus ma tez ciemne pytalam okulisty do jakiego czasu moga zmienic kolor i do roku ogolnie wzrok sie rozwija i oczy zmieniaja kolor no i wlasnie ze wzgledu na to ze oczka sie rozwijaja to do roku zadnej tv

ja czasem przyznam sie bez bolu stosuje jako uspokajacz na chwilke tv

ale to jak babcia nie widzi bo krzyczy na mnie

a po szczepieniu ja z Michasiem mam tez tak nawet 2 dni male urwanie glowy potrafi miec goraczke nawet 39 i placze i marudzi ale paracetamol pomaga.
Niunka z tym mleczkiem to mozna tak jak dziewczyny pisza probowac jak jedna nie bedzie smakowac lub bedzie sie ?Szymek prezyl i puszczal baki to mozna zmienic i szukac odpowiedniego mleczka
My tu mamy maly problem z kupa

a dokladnie zatwardzenie ;/ przez to ze maly zaczol jesc nowosci tj zupki, owoce kaszki i nic biedakowi nie pomaga. wczoraj pomogl termometr z olika w pupci ale nie moge przeciez tak co dziennie robic
moze wy cos poradzicie? pic nie chce za bardzo je jablka tarte ale czytam wlasnie na necie ze jablka tarte wcale nie dzialja rozluzniajaco sliwki dzis pojada sobie ale nie wiem czy zadziala ;/
pozdrawiam was i sle buziaki z Polski