Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja urodzilam 6 dni po terminie i juz mialam dosyc tego oczekiwania
dokladnie jednej,dziamdzia i dziamdzia ta swoja piastke....hihi zachwile pewnie otworzy dlon i zacznie sie przygoda z kciukiem....
Kto pyta nie bladzi , ;-)czesc kobitki
Mam pytanko, moze bedzie co dla niektorych banalne, ale dla mnie to wazne.
Otoz jak wiecie karmie piersia i chcialabym zaczac wprowadzac Szymkowi modyf. mleko. Tylko ze nie wiem jakie wybrac i od jakich ilosci mogw zaczac , no i jak zwiekszac dawke. Acha i czy to prawda ze dopiero po miesiacu moge podac mu to mleko na noc?
Dziewczyny podpowiedzcie.

, kupilam w kartonikach mleka z kazdej firmy oczywiscie 1 wtedy (ale jak juz Szymek skonczyl pol roczka wiec mozesz dawac dwojke), i probowalam dopasowac melko do mojego mleka po smaku , patrzylam na dziecko jak reagowalo, czy brala na wdze, czy nie miala uczulenia , boli brzuszka, wymiotow zmainy w kupce itpp...na poczatku radzilabym CI mieszac Twoje mleko z lekka odrobina sztucznego. Nic nie slyszalam o tym by dziecku nie moc dac na noc mleka modyfikowanego...ja dawalam po jakims czasie na noc , ale chyba nie po miesiacu:-)

teraz chce zakonczyc cycowanie jak Dawidek bedzie mial 1,5 roku.