reklama

Mamy z Bradford

Jasmina witam rowniez w UK tak jak Kasia napisala piekarnik to dopiero poczatek hehe z czasem odkryjesz wiecej przedziwnych rzeczy :))) da sie przezwyczaic do tego :)
cfc extra wygladasz brzunio juz naprawde pokazny hehe
jakbym zapomniala to juz zycze Kasi i Niunce milego pobytu w ojczyznie, szkoda ze tu mieszkamy daleko od siebie bo w PL tez mozna byloby sie spotkac :-D
dzis tutaj sliczna pogoda, normalnie wiosna ja tak dawno nie bylam z misiek na tak dlugim spacerze
wiecie co Michal to chyba przegina z jedzeniem hehe no jak nie chcial mi jesc i sie wam zalilam tak teraz nadrabia je dania ze sloiczkow nawet te ktore ja uwazam za ochydne no i po takim malym sloiczku nadal jest glodny ;/ to chyba za mamusia.
Michalek bedzie mial chrziny 15 marca a jego rodzice slub 13 marca tak na przekor przesadom :-):tak::-D no i jestescie jedyne ktore wiedza o slubie :) bo to taka nasza mala tajemnica bedziemy sami tylko ze swiadkami i rodzicami a pozniej udajemy sie na noc poslubna :sorry::rofl2: a michas do babci na noc :) mysle ze dzielnie to zniesie gorzej bedzie ze mna, zebym w polowie nocy nie biegla do niego he
czekam na wiesci od kamy
caluje was

reklama
A tu Michas w wannie
jak sobie skrobie dwoma zabkami jabluszko i w misce hehe

Załączniki

• DSCF4185.JPG
    DSCF4185.JPG
    78,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF4198.JPG
    DSCF4198.JPG
    94,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF4200.JPG
    DSCF4200.JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF4202.JPG
    DSCF4202.JPG
    81,5 KB · Wyświetleń: 36
Kasiu rodzenstwo owszem ale nie teraz po cesarce lekarz zalecil 2 lata przerwy :) a czemu tak pomyslalas?
ale powiem wam ze myslalam ze jestem w ciazy bo okresu nie mam 3 miesiace ale okazalo sie ze to zaburzenia hormonalne :)

tak sobie pomyslalam, bo pisalas o nocy poslubnej :-D
a z Michasia slodki tluscioszek sie zrobil, ma tak samo pozwijana szyjke jak moj Macius i pewnie mnostwo faldeczek na nozkach i raczkach, uwielbiam takie dzieci, Kubus zawsze byl drobniutki, za to Macius mi sie teraz udal :)

kasiek83 - ja tez nie mam okresu - i sie z tego bardzo ciesze. Przy Jasminie nie mialam okresu przeszlo rok. Ale tez mialam troche stracha jakis czas temu, nagle zaczelo mi byc tak niedobrze jak bylam w ciazy z Dawidkiem... dostalam naprawde wielkie oczy... ale pozniej sie okazalo ze to od tabletek antykonpepcyjnych. Jak pigulki odstawilam tak nudnosci minely. Ale stracha mialam bo tez jestem po cc i to juz drogiej.
niunka - mieszkam w Leeds L16 - maz mowi ze to taka sobie dzielnica...
Ale dzisiaj bylo slicznie

Kasiu83- Michas sliczny , a jak urosl:-), no i dobrze ze ma apetyt.Widze ze podajesz mu jabluszko, ja jeszcze Szymkowi w takiej postaci nie daje , tylko w sloiczkach. No i tez jeszcze karmie piersia.

Kama - pewnie juz tuli malego w ramionach:-)

Jasmina - nie mam pojecia gdzie jest Ls16.

Witam z samego rana
Dziewczyny czym smarujecie dzieciaczki zeby nie bylo odparzen od pieluszki? Do tej pory smarowalam sudocremem ale zapomnialam go zabrac..... :-(
a Wy czym smarujecie?

reklama
czesc dziewczyny,

dostalam sms-a od Kamy, jeszcze nie tuli maluszka :-( jest 16 dni po terminie, a w szpitalu nic nie robia tlumaczac sie brakiem miejsc na porodowce, przesyla Wam wszystkim pozdrowienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry