Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
BożenaM ja tam już na spotkanie nie liczę bo chyba żadnej chętnej nie było więc raczej nie będzie mnie w domu .Dzisiaj pogoda może nie jest rewelacyjna ale jakoś spacerek zaliczyłam lekko tylko kropiło jak jutro nie będzie gorzej to na pewno gdzieś wyruszę z małym.
Kasia8118 - nio ja dzisiaj tez mialam 2 spacerki do przedszkola i spowrotem.....Dobrze że tesciowa juz wie co i jak i od jutra jej kolei
A jak tam pobyt twoj w PL?
A co do spotkania to moze nastepnym razem sie uda;-)
Kasia8118-nie ma czego,zada ci proste pytania.Zapyta Cie o poprzednia ciaze,w jakim tc urodzilas i takie tam..czy mialas jakies problemy,o date ostatniej miesiaczki....
kasia8118 to prawda ze pytan jest sporo,ale standartowo dotycza przebytych chorob u ciebie a takze meza i jego rodziny,ale tylko powazne choroby oprocz tego pobieraja probki krwi,nie ma sie czego bac ;-)