Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie miałam wizytę health visitor. Było mierzenie Matyldy, ważenie a nawet zrobiliśmy badanie krwi, bo ja mówiłam że mam wrażenie że jej witaminek brakuje. Wszystko ok. A witaminki mam sobie zakupić w baby clinic. Kasia8118 ale trafiłaś, właśnie dziś zdjęłam i Mati robi nie pieluchy ale w majtki .ale ta health visitor która była właśnie u mnie wspominała coś że zapyta mnie ale i tak jest jeszcze wcześnie, właśnie o odpieluchowywanie. Ja zaczęłam dziś, ale jestem raczej pewna że tata wieczorem jak pójdę do pracy to jej założy, żeby się nie męczyć.
Czesc dziewczyny:-):-):-) ROKSANA-nie jest zle,jak mam czas jeszcze do Was napisac
Chlopaki ladnie sie bawili,potem troche sobie zabawki wyrywali-ale to jest norma-
.A najgorzej to Dawid oczewiscie,niektore zabawki lezaly tygodniami i on ich nie ruszal,ale tylko jak Marcel sobie cos wzial to zaraz On tez juz chcial sie ta zabawka bawic
Teraz sobie bajki ogladaja:-) MARTA84-ja tez uzywam tej soli morskiej:-) 4MUCHY-u mnie Dawid tez sie zajada platkami z mlekiem
kasia8118 moja wiki nie ma pieluchy juz od ponad roku :-) ale to musialam z przymusu ja nauczyc bo miala problemy z nozkami ale teraz jest wszystko oki;-);-) ciezko bylo ale teraz mam z glowy na poczatku zakladalam jej pieluchy tetrowe a na nocnik nie chciala za bardzo siadac potem podpatrzyla u oli i sie nauczyla a teraz to sama na kibelek idzie i sie zalatwia :-):-):-)
czesc dziewczynki! ja tylko chcialam sie przywitac ;-) dzisiaj rano dostalam ksiazke ktora kupilam na ebay'u i tak mnie wciagnela ze nie moge sie oderwac "strefa cienia" niesamowita opowiesc oparta na faktach moze ktoras czytala-jezeli nie polecam sylwia.m i co ci midwife powiedziala? czy moze dostalas recepte na paracetamol? ja to nawet nie zaczynam sie zastanawiac nad opieka medyczna w tym kraju bo zaraz mnie zlosc taka lapie ze zaczynam przeklinac mam nadzieje ze potraktowala cie powaznie
kasia.j wg mnie ta ksiazka jest po prostu rewelacyjna i pewnie juz dzisiaj skoncze ja czytac-szkoda tylko ze musze wyjsc z domu bo mam wizyte z mw ale nawet obiad robie z ksiazka przed oczami oczywiscie ze ci pozycze jak tylko bedzie okazja ;-)
Czesć dziewczyny!! ta pogoda mnie dobija tak jak ogolnie chyba Wam wszystkie.Julci wychodza z tyłu zeby i nie ma chwili spokoju!! jestem tez wkurzona bo mielielismy dostac w tym tygodniu klucze do mieszkania a jest sroda i nikt nie dzwonino ale anglicy maja czas,marta84 ja małej na katarek wlewam po pare kropli soli fizjologicznej w dzien a na noc krople nasivin dla dzieci ale tylko na noc i lepiej jak dziecko spi na podusi wtedy lepiej oddycha i poduszke mozna skropic olejkiem,
Roksana ta szkoła obok lidla to tylko z tego co sie dowiedziałam to do 5 lat ale w 100% nie jestem pewna;-) powiedz mi z kim zostawiasz Matylde jak idziesz do pracy? ja tez bym chetnie poszła do roboty ale co z dzieckiem?? a opiekunki strasznie drogie i przedszkola no i dzieci tyle wolnego mają?
kasia8118 juz nie uzywam wogole pampersow dla małej od jakis 3 miesiecy,teraz jak chodzimy na spacer to sikamy po krzaczkach:-)bardzo fajna jest ksiezaczka kamyczek na nocniczku Julcia szybko polubiła siadanie na nocniku.